×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-13
Novadnieks Rainers Paeglis saņem naudas balvu par sasniegumiem sportā

Siguldas Sporta skolas Distanču slēpošanas nodaļas audzēknis Rainers Paeglis par sasniegumiem 2022. gadā saņem naudas balvu 500 eiro apmērā. Balvu, kuru nodrošina “Latvijas Sporta izglītības iestāžu Direktoru padomes” (LSIIDP) “Jaunatnes sporta fonds”, sportistam Fischer slēpošanas centrā pasniedza Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa.

Aizvadītā gada nogalē “Latvijas Sporta izglītības iestāžu Direktoru padome” (LSIIDP) “Jaunatnes sporta fonds” izsludināja pieteikšanos atbalsta saņemšanai sportistiem. Siguldas Sporta skola pieteica divus sportistus – Distanču slēpošanas nodaļas audzēkni Raineru Paegli un Vieglatlētikas nodaļas audzēkni Jāni Stūrīti. Atbilstoši noteikumiem atbalstu saņēma Rainers Paeglis, kurš 2022. gadā ieguva 3. vietu Pasaules junioru čempionātā rollerslēpošanā komandu sprintā un Pasaules kausā junioriem rollerslēpošanā 1,3 kilometru sprintā.

Pasniedzot jaunajam sportistam balvu un vēlot veiksmi, pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa sacīja: “Man ir prieks pasniegt šo balvu, izsaku pateicību arī Siguldas Sporta skolai un tās atbalsta biedrībai, kā arī Rainera trenerim Raivim Zīmelim par ieguldīto darbu.”

Arī šogad Raineram Paeglim ir lieli mērķi – piedalīties Latvijas izlases sastāvā Pasaules junioru čempionātā. Kā uzsver pats sportists, viņu visvairāk motivē grūtās dienas, kad ir nepieciešams pārvarēt pašam sevi un saredzēt savas vājības, lai pēc tam attīstītu tās. “Mēs esam daudz strādājuši pie mentālās veselības un psiholoģiskās noturības, tas lielākoties ir veicinājis sasniegumus. Sportā mentālā veselība un tās sagatavotība principā ir 60% no visa, nepieciešams turēties pie plāna un darīt tālāk, turpinot iesākot, nevajag nokārt galvu pie neveiksmēm,” skaidro jaunais sportists. Jaunieša mērķis ir startēt Ziemas olimpiskajās spēlēs, taču, lai to paveiktu un tur nokļūtu, ir jāturpina trenēties, jo konkurence ir liela. Iegūto naudas balvu Rainers izmantos sporta vajadzībām.

Lepojamies un no sirds vēlam panākumus arī turpmākajās sportista gaitās!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi