×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-18
1.–3. klašu “Veiklības stafetēs” uzvar Krimuldas vidusskola

18. janvārī Krimuldas vidusskolā norisinājās sporta pasākuma “Veiklības stafetes” 1.–3. klašu grupām. Tajā piedalījās deviņas Siguldas novada skolas, kur no katras skolas tika veidota komanda ar 12 bērniem. No 1. klases – 4 (2 meitenes un 2 zēni), 2. klases – 4 un no 3. klases – 4.

Kopvērtējumā 1. vietu izcīnīja Krimuldas vidusskola (8 punkti), 2. vietu – Siguldas pilsētas vidusskola (12 punkti), 3. vietu – Laurenču sākumskola (15 punkti), 4. vietu – Siguldas 1. pamatskola (19 punkti), 5. vietu – Allažu pamatskola (24 punkti), 6. vietu – Inčukalna pamatskola (28 punkti), 7. vietu – Mālpils vidusskola (32 punkti), 8. vietu – Mores pamatskola (42 punkti), 9. vietu – Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskola (43 punkti).

Sporta pasākumā bija piecas dažādas stafetes. Stafete ar tenisa bumbiņām – Laurenču sākumskolai šis izdevās visveiksmīgāk. Stafetē ar bumbiņas ripināšanu, stafetē ar konusu vilkšanu un stafetē ar lecamo bumbu nepārspēti bija mājinieki – Krimuldas vidusskolas skolēni. Pedējā noslēdzošajā Apļa stafetē ātrākie bija skolēni no Laurenču sākumskolas.

Piedaloties pasākumā, skolas uzkrāja punktus konkursā “Gada skola sportā”, kas noris atbilstoši nolikuma “Konkurss “Gada skola sportā”” nosacījumiem. Iegūtie punkti katrai izglītības iestādei mācību gada ietvaros summējas, veidojot finansējumu papildu sporta inventāram, aprīkojuma iegādei vai citiem ar sportu saistītiem mērķiem.

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde izsaka pateicību par iesaisti un organizēšanu Krimuldas vidusskolas skolai un sporta skolotājiem. Paldies dalībniekiem par dalību, savu veiklību stiprinot!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi