×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-23
Eiropas kausā Siguldā Skeletona akadēmijas audzēkņi startē veiksmīgi

No 19. līdz 21. janvārim bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisinājās Eiropas kauss skeletonā un bobslejā. Sacensībās startēja arī Siguldas Sporta skolas Skeletona akadēmijas audzēkņi.

Eiropas kausā vīriešu konkurencē startēja 24 dalībnieki, tostarp Siguldas Skeletona akadēmijas audzēkņi. 19. janvāra sacensībās Dāvis Valdovskis ierindojās 12. vietā, Markuss Renārs Everss – 13. vieta, Emīls Indriksons 18. vieta. Savukārt 20. janvāra sacensībās Markuss Renārs Everss izcīnīja 11. vietu, Dāvis Valdovskis – 13. vietu un Emīls Indriksons – 20. vietu.

Sieviešu konkurencē 19. janvāra sacensībās labākā no latvietēm bija Marta Andžāne ar 15. vietu, tūlīt aiz viņas Dārta Neimane (16. vieta) un Laura Lēģere (17. vieta), savukārt pēc neveiksmīga pirmā brauciena ar pēdējo, 20. vietu, nācās samierināties Vanesai Vidiņai. 20. janvārī Marta Andžāne uzlaboja iepriekšējās dienas rezultātu un ierindojās 11. vietā, arī Vanesai Vidiņai otrajā dienā trasi izbraukt veiksmīgāk, gūstot 15. vietu, pēc viņas Dārta Neimane (16. vieta) un Laura Lēģere (17. vieta).

Vēl šajā nedēļas nogalē Vācijā, Altenbergas trasē, turpinājās Pasaules kausa izcīņa bobslejā, kurā startēja arī novadnieks Emīls Cipulis. 6. posma divnieku sacensībās vīriešiem, kas vienlaicīgi bija arī Eiropas čempionāts, Emīls Cipulis ar stūmēju Matīsu Mikni ieņēma 7. vietu. Emīla Cipuļa pilotētai četrinieku ekipāžai 7. vieta.

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


Foto: Viesturs Lācis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi