×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-01-24
Noslēdzies mūžizglītības projekts par veselības veicinošajiem faktoriem

Biedrība “Notici sev!” 2022. gadā ar Siguldas novada pašvaldības finansiālo atbalstu realizēja pieaugušo mūžizglītības projektu “Vingrošana, pirts, dabas veltes, pareizs uzturs – veselības veicinošie faktori” (Nr. SNP/2022/659). Projekta ietvaros notika 3 meistardarbnīcas uztura zinātnes speciālistes un pirtnieces terapeites Daces Meijas vadībā un vingrošanas nodarbības sporta pedagoģes Agitas Igaunes vadībā.

Meistardarbnīcā ”Vērtīgi augi, kas aug pļavā un mežā, to pielietojums uzturā” iepazīstināja ar uzturu un ar to saistītiem fizioloģiskiem procesiem organismā. Tika ieteikti augi dažādu fizioloģisko vajadzību nodrošināšanai.

Meistardarbnīcā “Pirts ABC: slotas un to siešana, pēršanās metodika” iepazīstināja ar pirts kultūru, pirts slotām, augiem, to uzglabāšanu un pēršanās metodiku.

Meistardarbnīcā “Veselīga uztura ABC, veicināt veselīga uztura ieradumus, zināšanas par uzturu, vienkāršu ēdienu gatavošana, pasniegšana” mācīja pagatavot veselīgus ēdienus, dzērienus bez lieliem izdevumiem un liela laika ieguldījuma.

Divas reizes nedēļā notika vingrošanas nodarbības, kas uzlaboja apmeklētāju fizisko pašsajūtu. Kopā piedalījās 16 personas, kas sadalītas 2 grupās, vadoties pēc dalībnieku īpašām vajadzībām un īpašām vēlmēm. Kopumā tika novadītas 30 nodarbības.

Informāciju sagatavoja:
Biedrības “Notici sev!” valdes locekle
Gunta Jēkabsone


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi