×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-01
Sestdien notiks pārceltās distanču slēpošanas sacensības; būs ierobežota gājēju pārvietošanās

Krimuldas serpentīna ceļā organizētās unikālā formāta distanču slēpošanas sacensības “Red bull Stikla kalns”, kas norisināsies jau otro gadu pēc kārtas. Slēpošanai neatbilstošas laika prognozes dēļ sacensības tika pārceltas no 28. janvāra uz šo sestdienu, 4. februāri. Sacensību organizatori informē, ka gājēju pārvietošanās pa Krimuldas serpentīna ceļu būs ierobežota visas dienas garumā, taču vērš uzmanību, ka no plkst. 14.00 līdz 20.00 gājēju kustība šajā posmā nebūs atļauta.

Ņemot vērā, ka pasākuma datums tiek pārcelts, organizatori pagarinājuši arī dalībnieku reģistrācijas termiņu, to turpinot līdz 3. februāra plkst. 21.00. Sacensībās ir aicināti piedalīties jebkura līmeņa distanču slēpotāji, biatlonisti, ziemas orientieristi un šo sporta veidu entuziasti. Dalībnieku sarakstā arī šogad redzami ziemas sporta veidos plaši atpazīstami atlētu vārdi, “PRO” klasē vīriešiem startējot Latvijā vadošajam distanču slēpotājam Raimo Vīgantam.

Sacensību dienā norisināsies gan kvalifikācija, gan izslēgšanas slēpojumi, taču papildus tam dienas beigās tiks rīkota arī loterija, kurā starp visiem dalībniekiem tiks izlozēts viens laimīgais, kas laimēs “One Way Premio 30 Kit” slēpošanas nūju komplektu. Lai nodrošinātu dalībniekiem kvalitatīvu sacensību pieredzi, “Red bull Stikla kalna” sacensību centrā darbosies “Vauhti” slēpju servisa telts.

Sacenības 2022. gadā norisinājās pirmo reizi, tomēr jau savā debijas gadā, pateicoties Latvijā vēl neredzētam sacensību konceptam un unikālai lokācijai, pulcēja ievērojamu skaitu dalībnieku. Arī šogad organizatori saglabā noteikumus, turpinot iepazīstināt Baltijas ziemas sportu entuziastus ar izturības sacensībām, kur uzvarētājs tiek noskaidrots, vairākkārtīgi slēpojot 850 metrus augšup pa Krimuldas serpentīna ceļu ar vertikālo kāpumu 72 metru.

Dienas kārtība:

  • plkst. 14.00–15.30 – reģistrācija;
  • plkst. 16.00–17.00 – kvalifikācija; TOP32 slēpojumi, TOP16 slēpojumi, TOP8 slēpojumi;
  • plkst. 19.00 – fināls.

Reģistrācija sacensībām notiek elektroniski, aizpildot veidlapu šeit. Dalība sacensībās ir bez maksas.

Dalība sacensībās ir atļauta tikai personām, kas sasniegušas vismaz 18 gadu vecumu. Papildu informācija pieejama sacensību organizatoru tīmekļa vietnē.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi