×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-03
Aicinām sekot līdzi kamaniņu sportistiem Pasaules kausa posmā

Šajā nedēļas nogalē, 4. un 5. februārī, Eberspacher Pasaules kauss turpināsies ar sesto posmu, kas norisināsies Vācijas ledus trasē Altenbergā. Kā ierasts, kuplā skaitā pārstāvēts būs arī Siguldas novads.

Sacensībām pieteikušies 144 sportisti no 20 valstīm – 41 sieviete, 33 vīrieši, 14 sieviešu divvietīgas ekipāžas un 21 vīriešu divvietīgā ekipāža. Starp sportistiem arī 15 Latvijas atlēti: Kristers Aparjods, Gints Bērziņš, Kaspars Rinks, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode, Frančeska Bona, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/ Sanija Ozoliņa, kā arī juniores Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna.

Kā katru sezonu sportisti cīnās arī par kristāla globusiem Eberspacher Pasaules kausu kopvērtējumā. Pēc pieciem posmiem Pasaules kausu kopvērtējumā labākā ir novadniece Elīna Ieva Vītola, kura ar izcīnītiem 250 punktiem ierindojas 5. vietā. Vīriešu konkurencē trešajā vietā ar 311 punktiem – Kristers Aparjods. Novadniecei Andai Upītei ar pārinieci Saniju Ozoliņu, izlaižot divus Ziemeļamerikas posmus, 5. vieta un 245 punkti. Savukārt novadnieks Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi ar 331 punktu ierindojas 4. pozīcijā, no 3. vietas atpaliekot vien par deviņiem punktiem.  

Piektdien, 3. februārī, norisinājās Nāciju kauss jeb kvalifikācijas sacensības Eberspacher Pasaules kausa 6. posmam, kurā piedalījās arī juniori: novadniece Frančeska Bona, kā arī Kaspars Rinks un Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna. Sieviešu konkurencē Frančeska Bona izcīnīja 21. pozīciju, nekvalificējoties pamatsacensībām. Juniors Kaspars Rinks uzrādīja desmito labāko starta laiku un finišēja 6. pozīcijā. Sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē juniores Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna izcīnīja sudraba godalgu.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem varēs sekot līdzi tiešraidē – televīzijas kanālā “TV6”, portālā “tv3.lv” un “Go3”.

Sestdien, 4. februārī:

  • plkst. 10.00 – 1. brauciens vīriešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 10.45 – 1. brauciens sieviešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 11.40 – 2. brauciens vīriešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 12.25 – 2. brauciens sieviešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 13.15 – 1. brauciens sievietes;
  • plkst. 14.40 – 1. brauciens sievietes.

Svētdien, 5. februārī:

  • plkst. 11.20 – 1. brauciens vīrieši;
  • plkst. 12.50 – 2. brauciens vīrieši;
  • plkst. 14.45 – komandu stafete sadarbībā ar BMW.

 

Foto: FIL/ Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi