×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-06
Novadniekiem sasniegumi renes sporta veidu sacensībās

Turpinot ziemas un renes sporta veidu – kamaniņu, skeletona un bobsleja – sacensību sezonu, aizvadītajās brīvdienās, no 3. līdz 5. februārim, augstus sasniegumus uzrādījuši kā Siguldas Skeletona akadēmijas audzēkņi Omega jauniešu seriālā, tā kamaniņu braucēji Pasaules kausa 6. posmā un bobslejisti Pasaules čempionātā.

Siguldas Skeletona akadēmijas audzēkņi uzrādījuši labus rezultātus Austrijā, Īglsas trasē, notiekošajā Omega jauniešu seriālā. Piektdien un sestdien tika aizvadīti divi posmi, un tajos abos Emīls Indriksons izcīnīja uzvaras, bet Marta Andžāne izcēlās ar 2. vietu sestdienas mačos. Piektdienas sacensībās Emīls Indriksons palika nepārspēts abos braucienos, triumfējot pārliecinoši. Dāvis Valdovskis izcīnīja 4. vietu 18 dalībnieku vidū. Sestdien joprojām turpināja dominēt Emīls Indriksons, izcīnot uzvaru. Dāvim Valdovskim otrajā dienā 5. vieta. Sieviešu konkurencē Marta Andžāne piektdien uzrādīja ceturto rezultātu, tūlīt aiz viņas, piektajā vietā finišēja Dārta Neimane, bet astotā – Laura Lēģere. Sestdienas posmā Martai Andžānei otrais labākais laiks, Dārta Neimane ierindojās 6. vietā, bet Kamila Krustiņa – 11. vietā. Piedalījās 14 skeletonistes.

Savukārt 4. februārī Eberspacher Pasaules kausa 6. posma pirmā sacensību diena iesākās ar vīriešu un sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās piedalījās četras Latvijas ekipāžas: Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa, kā arī juniores Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna. Novadnieks Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi divu braucienu summā izcīnīja vietu uz goda pjedestāla trešā pakāpiena. Sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē novadniece Sanija Ozoliņa ar pārinieci Andu Upīti 4. vietā. Eberspacher Pasaules kausa sestā posma pirmā sacensību diena noslēdzās ar sieviešu startiem, kur 30 sportistu lielā konkurencē par godalgām cīnījās arī trīs latvietes: Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa un Kendija Aparjode. Labākā no latvietēm – siguldiete Elīna Ieva Vītola, divu braucienu summā izcīnot 5. vietu. Savukārt tūlīt aiz komandas biedrenes Kendijas Aparjodes, 11. pozīcijā, novadniece Sigita Bērziņa.

5. februārī Eberspacher Pasaules kausa 6. posma otro sacensību dienu iesāka vīrieši, kur starp 28 sportistiem par godalgām cīnījās arī trīs latvieši: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods un juniors Kaspars Rinks. Siguldietim Gintam Bērziņam divu braucienu summā 9. vietā, pirms viņa Kristers Aparjods, bet junioram Kasparam Rinkam 18. vieta. Eberspacher Pasaules kausa 6. posms noslēdzās ar komandu stafeti sadarbībā ar BMW, kurā Latviju pārstāvēja Elīna Ieva Vītola, Kristers Aparjods un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un izcīnīja bronzas godalgu.

Tāpat brīvdienās aizvadīts Pasaules čempionāts bobslejā, kurā startēja arī novadnieka Emīla Cipuļa vadītā četrinieku ekipāža. Sanktmoricas trasē Latvijas vadošais bobsleja četrinieks – Emīls Cipulis, Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Edgars Nemme – četru braucienu summā izcīnīja 2. vietu.

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


 Foto: Viesturs Lācis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi