×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-10
Novada skolēniem gads iesācies ar sasniegumiem olimpiādēs

Gads ir tikko sācies, taču tas ir bijis intensīva darba periods skolēniem, kuri piedalās olimpiādēs. Šā gada sākumā jau notikušas piecas mācību olimpiādes, kurās piedalījušies vairāk nekā 100 skolēni. Iegūtas godalgotas vietas un atzinības, kā arī uzaicinājumi startēt valsts posma olimpiādēs. Skolēni – Ieva Sofija Bundziņa, Lukass Pušņins, Elīna Boldāne, Samanta Suķe, Uldis Andrejs Kurpnieks un Edgars Mazītis – ar labiem panākumiem startējuši vairākās olimpiādēs.

12. janvārī notika novada posma olimpiāde ķīmijā 9.–12. klašu skolēniem. Tajā 1. vietu ieguva 9. klases audzēkne Ieva Sofija Bundziņa un 10. klases skolēns Lukass Pušņins, kurš arī uzaicināts uz valsts posma olimpiādi, kā arī 11. klases audzēkne Elīna Boldāne, saņemot uzaicinājumu uz valsts posma olimpiādi, un Aleksandra Brīvule no 12. klases (visi audzēkņi no Siguldas Valsts ģimnāzijas). 2. vietu ķīmijas olimpiādē ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 10. klases audzēkne Lizete Jenerte.

18. janvārī norisinājās franču valodas olimpiāde 8.–12. klašu skolēniem. 1. vietu un uzaicinājumu uz valsts posma olimpiādi ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klases audzēkne Linda Evelīna Valheima, savukārt Samanta Suķe no Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klases ieguva 2. vietu.

20. janvārī tika aizvadīta fizikas olimpiāde 9.–12. klašu skolēniem. 1. vieta Siguldas 1. pamatskolas 9. klases skolēnam Ernestam Lipskim,  Siguldas Valsts ģimnāzijas 10. klases audzēknim Lukasam Pušninam un Siguldas Valsts ģimnāzijas 11. klases audzēknim Uldim Andrejam Kurpniekam, kurš arī uzaicināts uz valsts posma olimpiādi. 2. vietu guva 9. klases skolēniem Markam Ludvigam Putniņam un Ievai Sofijai Bundziņai, bet 10. klašu grupā labākā bija audzēkne Agate Tamoviča (abi skolēni Siguldas Valsts ģimnāzijas). 3. vietu fizikas olimpiādē ieguva 9. klases skolēns Kristaps Paio un 10. klases audzēknis Edgars Mazītis (abi no Siguldas Valsts ģimnāzijas).

23. janvārī norisinājās novada posma olimpiāde ekonomikā 10.–12. klasei. Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klases audzēknis Miks Tomass Hižņikovs ieguva 1. vietu, bet Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klases audzēkne Samanta Suķe – 2. vietu.

1. februārī notika novada posma olimpiāde latviešu valodā un literatūrā 11.–12. klasēm. 11. klašu grupā 1. vietu ieguva Mālpils vidusskolas audzēkne Elizabete Ģērmane; 12. klašu grupā 1. vietu un uzaicinājumu uz valsts posma olimpiādi ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēknis Mariss Priekulis.

3. februārī notika novada posma matemātikas olimpiāde 9.–12. klasēm. 9. klašu grupā godalgotas vietas un atzinības Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņiem: 1. vieta Romijai Suhanovai, 2. vieta Grietai Lucānei un Karlīnai Monikai Ulmei, 3. vieta Krišjānim Bojāram un Annai Reizniecei, bet atzinības Dāvidam Imšam, Ievai Sofijai Bundziņai un Rostislavam Pavlovam. 10. klašu grupā godalgotas vietas un atzinības Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņiem: 1. vieta Laurai Eglei, 2. vieta Sofijai Puciello, 3. vieta Justam Tomsonam, bet atzinība Valteram Veinbergam un Edgaram Mazītim. 11. klašu grupā godalgotas vietas un atzinības Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņiem: 1. vieta Justam Jēkabsonam un Uldim Andrejam Kurpniekam; 2. vieta Patrikam Ričardam Strodam; 3. vieta Viesturam Zemlītim; atzinība Elīnai Boldānei. 12. klašu grupā 1. vietu ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klases audzēknis Pauls Oliņš.

7. februārī notika novada posma olimpiāde ģeogrāfijā 10.–12. klasēm. Šajā olimpiādē 1. vietu ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 10. klases audzēknis Gatis Zlojs un 11. klases audzēknis Artūrs Stakšs. Abi audzēkņi uzaicināti arī uz valsts posma olimpiādi ģeogrāfijā.

Lepojamies ar skolēnu sasniegumiem, vēlam veiksmi valsts olimpiādēs! Paldies skolotājiem par ieguldīto darbu un atbalstu audzēkņu sagatavošanā veiksmīgam startam olimpiādēs un konkursos!

 

Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes vispārējās izglītības speciāliste
Inguna Mūsiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi