×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-13
Siguldas mazskauti un guntiņas iepazīst emociju pasauli ziemas nometnē

No 10. līdz 12. februārim Ogres novada Ikšķiles vidusskolas telpās norisinājās ikgadējā mazskautu un guntiņu ziemas nometne. Tajā piedalījās teju 200 dalībnieki un brīvprātīgi, tostarp 25 dalībnieki no Siguldas 83. skautu un gaidu vienības un 3 brīvprātīgie vadītāji.

Nometnes “Tuk, tuk, kas tur?” tēma bija bērnu emocijas. Trīs dienu laikā dalībnieki padziļināti varēja izprast savas emocijas un to nozīmi, piemēram, panākt iekšējo mieru mūzikas terapijas vai mandalu zīmēšanas nodarbībā, pārvarēt iekšējās bailes, stājoties publikas priekšā, vai izgatavot savas stresa bumbas. Tāpat dalībnieki pavadīja laiku ārā, veicot saliedēšanās un komunikācijas uzdevumus, dodoties fotoorientēšanās spēlē, pārbaudot savas zināšanas un prasmes nakts šķēršļu gājienā, kur sagaidīja dažādi uzdevumi, kas lika pārvarēt arī bailes un šaubas. Nometne neiztika arī bez vakara ugunskura ar gardām vakariņām un sarunām, ikdienas labo darbu veikšanas un dažādu citu aizraujošu aktivitāšu baudīšanas.

Nometni organizēja Ogresgala 5. skautu un gaidu un Ogres 29. skautu un gaidu vienības.

Pasākums tapa ar dažādu fondu līdzfinansējumu Eiropas Jaunatnes gada atbalsta programma (Eiropas Komisija), Valsts jaunatnes politikas programma (Izglītības un zinātnes ministrija), brīvprātīgā darba attīstību atbalstīja Aktīvo iedzīvotāju fonds, Sabiedrības integrācijas fonds, ANO Bērnu fonds.

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 83. skautu un gaidu vienības vadītājs
Gatis Kalniņš


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi