×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-17
Pašvaldības policija aktīvi iesaistās bērnu un jauniešu izglītošanā

Siguldas novada Pašvaldības policija aktīvi iesaistās bērnu un jauniešu izglītošanā, gan vadot lekcijas par drošību uz ceļa, mobingu un kaitīgajiem ieradumiem skolās, gan arī velosipēda vadītāju apmācības visās Siguldas novada izglītības iestādēs, sākot no 4. klases.

Pateicoties vairāk nekā 80 aizvadītajām lekcijām, kurās skolēniem tika iemācīti pamatprincipi, lai varētu droši piedalīties ceļu satiksmē, neapdraudot ne sevi, ne citus satiksmes dalībniekus, pērn VAS Ceļu satiksmes drošības direkcijā 336 skolēni ieguvuši velosipēda vadītāja kvalifikāciju.

Pašvaldības policija iesaistās bērnu izglītības pasākumos arī pirmsskolas vecuma bērniem. Šā gada 31. janvārī Pašvaldības policija apmeklēja pirmsskolas izglītības iestādi “Tornīši”, kurā stāstīja par drošību uz ceļa, rādīja Pašvaldības policijas operatīvos transportlīdzekļus un materiāltehnisko nodrošinājumu. Audzēkņiem bija arī iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus, kas bija sagatavoti, gaidot Pašvaldības policijas inspektorus. Pēc lekcijas audzēkņi tika laipni uzņemti Pašvaldības policijas telpās Ausekļa ielā 6 Siguldā, kurā varēja iepazīties ar ikdienas ritējumu ofisā, videokameru centru un administrācijas darbiniekiem.

Pašvaldības policija plāno turpināt veikt izglītojošos pasākumus Siguldas novada izglītības iestādēs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi