×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-21
Bērnu kultūras konsultatīvā padome uzsāk īstenot radošus un pētnieciskus projektus

Darboties turpina Siguldas Bērnu kultūras konsultatīvā padome, kas tika izveidota ar tādu pašu mērķi kā pieaugušo kultūras konsultatīvā padome, lai kopā darbotos un veicinātu pašvaldības kultūras politikas izstrādi un īstenošanu, kultūras aktivitāšu un kultūrvides attīstību Siguldas novadā.

Piecām pirmsskolas izglītības iestāžu grupām uzdots veikt pētniecisko vai radošo uzdevumu, kas šajā pavasarī jāatrāda jau ar konkrētu rezultātu. Siguldas pirmsskolas izglītības iestādei “Tornīši” būs sadarbība ar aktieri Vari Klausītāju, lai, pētot objektus sev apkārt, iegūtu skatuvisko pieredzi, savukārt pirmsskolas izglītības iestādē “Pasaciņa” bērni pilsētvides pētniecībā sadarbosies ar mākslinieci Daigu Krūzi.

Mālpils pirmskolas izglītības iestādes “Māllēpīte” bērni jau čakli pastrādājuši, veicot savu pagalmu izpēti. Kopā ar vecākiem bērni izveidojuši savu pagalmu maketus un visi kopā izveidojuši savu sapņu pagalmu. Sadarbībā ar Olitu Jakoveli, kurš ikdienā strādā par kultūras projektu vadītāju Latvijas Leļļu teātrī un ir kustības “Apkārt Latvijai” entuziaste, Mālpils bērni domās kā iedzīvināt pagalmus un kā tajos būt laimīgiem. Pats galvenais – viņi zina, kā būt laimīgiem! Ņemsim piemēru no bērniem un ļausim ieskanēties pagalmiem!

Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolas pirmsskolas grupa kopā ar dizaineri, vietu veidotāju Leili Kerimovu strādās pie interjera idejām bērnu literatūras telpai Lēdurgas bibliotēkā. Savukārt Allažu pamatskolas pirmsskolas grupa kopā ar ZS “Zutiņi” lielisko saimnieci Rūtu Beiroti ķersies klāt pie garšaugu audzēšanas.

Bērnu kultūras konsultatīvās padomes sadarbības galvenais uzdevums ir nodrošināt vienlīdzīgas iespējas radošuma veicināšanā, īpaši bērnu auditorijai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi