×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-22
“Siguldas devons” – izcilākā kultūras pasākumu norises vieta jau otro gadu

Februārī Latvijas Pasākumu forums trešo gadu pēc kārtas pasniedza Izcilības balvas, novērtējot labākos 2022. gada pasākumus, koncertus, koncertturnejas, festivālus, kultūras pasākumus, konferences, līdzdalības akcijas, pilsētas svētkus, bērnu un sporta pasākumus, pasākumu scenogrāfiju un noformējumu. Šogad Siguldas novada iestādes, kultūras notikumi bija vairāku nomināciju pretendenti.

Kultūras centrs “Siguldas devons” otro gadu pēc kārtas tika atzīts par izcilāko pasākumu norises vietu novados. Savukārt nominācijās “2022. gada izcilākais festivāls” un “2022. gada izcilākais notikums Vidzemē” šūpoļu festivāls “Lieldienas šūpojas Siguldā”, kā arī Mālpils Kultūras centra organizētais “Valentīns Skulme 100 vēstulēs” bija starp trim labākajiem.

Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas mērķis ir atzīmēt izcilu notikumu pasākumu jomā, izcelt iepriekšējā gada izcilākās gada norises pasākumu nozarē, noteikt nozares izcilības, personības, profesionāļus, izcilākos pasākumus un notikumus. Balvu saņēmējus nosaka visi nozares profesionāļi kopīgā balsojumā.

Savukārt Latvijas sabiedrisko mediju gada balvas kultūrā “Kilograms kultūras 2022” kategorijā “Literatūra” balvu saņēma Ieva Struka – monogrāfijas par Anšlavu Eglīti “Par skaisto un aplamo dzīvi” autore.

“Kilograms kultūras” ir sabiedrisko mediju apbalvojums kultūras jomā, kas apliecina sabiedrisko mediju aktīvu līdzdarbību Latvijas kultūras dzīves procesos. Balvu piešķir Latvijas Televīzija, Latvijas Radio un Latvijas sabiedrisko mediju portāls “LSM.lv”. Tradīcija aizsākta 2012. gadā, kad balvas tika pasniegtas par spilgtākajiem 2011. gada kultūras notikumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi