×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-22
Apstiprināts Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļas maksas pakalpojumu cenrādis

Ņemot vērā pieaugušās izmaksas, kas ietekmē pakalpojumu nodrošināšanu, apstiprināts jauns Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļas maksas pakalpojumu cenrādis. Izmaiņas noteiktas kā laulību reģistrācijai, tā civilstāvokļu aktu reģistrācijas dokumentu izsniegšanai.

Atgādinām, ka novadnieki, kuri deklarējuši savu dzīvesvietu Siguldas novadā ne mazāk kā 12 mēnešus pirms iesnieguma par laulību reģistrāciju iesniegšanas dienas, ar Siguldas novada ID karti var saņemt atlaidi laulību reģistrācijas ceremonijai līdz pat 75%. Atlaide tiek piemērota personām, kuras var uzrādīt personu apliecinošu dokumentu unSiguldas novada ID karti. Svarīgi atzīmēt, ka svinīgām laulību reģistrācijas ceremonijām ārpus Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļas telpām netiek piemērotas atlaides.

Turpmāk izziņa par civilstāvokļa akta reģistrāciju, civilstāvokļa akta reģistra ieraksta kopija vai datorizdruka izmaksā 6,20 eiro, daudzvalodu standarta veidlapa izziņa par civilstāvokļa akta reģistrāciju vai civilstāvokļa aktu reģistrācijas apliecība – 6,75 eiro.

Dzimtsarakstu nodaļas pakalpojumi tiek nodrošināti:

  • Siguldā, Pils ielā 16, tālruņa numurs 66912901, 66924791;
  • Mālpilī, Nākotnes ielā, tālruņa numurs 62203487;
  • Raganā, Parka ielā 1, tālruņa numurs 29252960.

Siguldas novada pašvaldības izcenojums laulību reģistrācijai (pakalpojuma maksā nav iekļauta noteiktā valsts nodeva par laulības reģistrāciju – 14 eiro):

Pakalpojuma veids

Ar Siguldas novada ID karti, ja abām personām, kas vēlas noslēgt laulību, deklarētā dzīvesvieta Siguldas novadā ir ne mazāk kā 12 mēnešus pirms iesnieguma iesniegšanas

Ar Siguldas novada ID karti, ja vienai no personām, kas vēlas noslēgt laulību, deklarētā dzīvesvieta Siguldas novadā ir ne mazāk kā 12 mēnešus pirms iesnieguma iesniegšanas

Cena Siguldas novada viesiem bez Siguldas novada ID kartes

Svinīga laulības reģistrācija Siguldas Jaunās pils Mazajā zālē

10,90 eiro

21,80 eiro

43,60 eiro

Svinīga laulības reģistrācijas ceremonija Siguldas Jaunās pils Svētku zālē

53 eiro

106,01 eiro

212 eiro

Svinīga laulības reģistrācijas ceremonija Lēdurgas kultūras nama Tradīciju zālē

13,25 eiro

26,50 eiro

53 eiro

Svinīga laulības reģistrācijas ceremonija Mālpils pagasta pārvaldes ēkas Laulību zālē

16 eiro

32 eiro

64 eiro

Svinīga laulības reģistrācijas ceremonija Livonija ordeņa Siguldas pils Turaidas skatu laukumā

127,40 eiro

Svinīga laulības reģistrācijas ceremonija ārpus Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļas telpām (pieejama Siguldas novada pašvaldības administratīvajā teritorijā)

250 eiro

 

Foto: Linda Rūķīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi