×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-24
Novadnieki centīsies uzlabot vietu FIL kamaniņu sporta sacensību kopvērtējumā

25. un 26. februārī Vinterbergas ledus trasē ar devīto Eberspacher Pasaules kausa posmu tiks noslēgta 45. FIL kamaniņu sporta sezona. Arī šajā posmā startēs Siguldas novada kamaniņu braucēji, aicinām sekot līdzi viņu sasniegumiem!

Kopumā sacensībās piedalīsies 99 sportisti no 14 nācijām – 21 sieviete, 28 vīrieši, deviņas sieviešu divvietīgās ekipāžas, kā arī 16 vīriešu dueti. Latvija komandu sacensībās pārstāvēs 14 sportisti: Kristers Aparjods, Gints Bērziņš, Kaspars Rinks, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa, kā arī Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna.

Aizpagājušajā nedēļā tieši Vinterbergā norisinājās noslēdzošais BMW Sprinta kauss, kurā tika noskaidroti mazā kristāla globusa ieguvēji BMW Sprinta kausa kopvērtējumā. Šonedēļ tiks noskaidroti Eberspacher Pasaules kausu kopvērtējumu uzvarētāji un kristāla globusu ieguvēji deviņu Pasaules kausu pamatsacensību kopvērtējumā, 12 Pasaules kausu kopvērtējumā (ieskaitot arī BMW Sprinta kausus), kā arī komandu stafešu sadarbībā ar BMW kopvērtējumā.

Pēc vienpadsmit Pasaules kausa posmiem (ieskaitot BMW Sprinta kausus) 7. vietā ar 496 punktiem ir siguldiete Elīna Ieva Vītola, savukārt Sigitai Bērziņai 12. vieta un 343 punkti. Vīriešu konkurencē mūsu novadniekam Gintam Bērziņam 10. vieta un 433 punkti. Sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē pēc 11 posmiem 5. vietā ar 577 punktiem, izlaižot divus Ziemeļamerikas posmus, ierindojas siguldiete Sanija Ozoliņa ar pārinieci Andu Upīti. Vīriešu duetu konkurencē 3. pozīcijā ar 711 punktiem – novadnieks Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi.

Savukārt pēc astoņiem Eberspacher Pasaules kausa posmiem pamatsacensību kopvērtējumā Elīna Ieva Vītola ar 390 punktiem ierindojas 5. vietā, bet Sigitai Bērziņai 291 punkts un 10. vieta. Gintam Bērziņam 332 punkti un 8. vieta. Sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē Andai Upītei/Sanijai Ozoliņai 5. vieta un 407 punkti. Vīriešu divvietīgo ekipāžu konkurencē Mārtiņam Botam/Robertam Plūmem 541 punkts un 3. vieta.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem varēs sekot līdzi tiešraidē – kanālā “TV6”, “tv3.lv” un “Go3”.

Sestdien, 25. februārī:

  • plkst. 12.00 – 1. brauciens vīriešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 12.45 – 1. brauciens sieviešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 13.30 – 2. brauciens vīriešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 14.25 – 2. brauciens sieviešu divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 15.15 – 1. brauciens sievietes;
  • plkst. 16.40 – 2. brauciens sievietes.

Svētdien, 26. februārī:

  • plkst. 11.55 – 1. brauciens vīrieši;
  • plkst. 13.25 – 2. brauciens vīrieši;
  • plkst. 15.20 – komandu stafete sadarbībā ar BMW.

 

Foto: FIL/Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi