×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-28
Izsludināta pieteikšanās jauniešu iniciatīvu projektu konkursam

Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” kopā ar Siguldas novada pašvaldību izsludina pieteikšanos 2023. gada Jauniešu iniciatīvu projektu konkursam. Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt jauniešu iniciatīvas un to realizēšanu, kuras veicina Siguldas novada jauniešu iekļaušanos Siguldas novada pašvaldības, kultūras, sporta un izglītības procesos, sekmējot viņu fiziskās aktivitātes, vērtības un aktīvu līdzdalību.

Vienam projektam pieejamais finansiālais atbalsts ir līdz 500 eiro apmērā. Kopējais Jauniešu iniciatīvu projektu konkursam pieejamais finansējums 2023. gadā ir 2000 eiro. Iniciatīvu projektu iesniegšanas termiņš ir no 1. līdz 31. martam.

Konkursam pieteikumu var iesniegt jaunietis vai jauniešu grupa vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Siguldas novadā vai kuri apgūst izglītību kādā no Siguldas novada vispārējās izglītības iestādēm. Jauniešiem, kuri jaunāki par 18 gadiem, nepieciešams piesaistīt atbalsta personu, kura ir sasniegusi vismaz 18 gadu vecumu.

Atlases rezultātā tiks atbalstīti vismaz četri jauniešu projektu iesniegumi. Iniciatīvu projektu realizēšana notiks no šā gada 17. aprīļa līdz 31. decembrim.

Projekta konkursa ietvaros tiks atbalstītas tādas iniciatīvas kā neformālās mācīšanās pasākumi un aktivitātes, aktivitātes brīvā dabā, jauniešu iesaiste brīvprātīgajā darbā, fiziskās aktivitātes, kas neprasa mērķtiecīgu, ilglaicīgu iepriekšējo sagatavotību attiecīgajā sporta veidā, digitālais darbs ar jaunatni, starpkultūru sadraudzības veicināšana un radoša pašizpausme, taču netiks atbalstītas iniciatīvas, kuras paredzētas politisku, militāru, reliģisku aktivitāšu organizēšanai un līdzdalībai tajās, bērnu un jauniešu nometņu rīkošanai, konkursu un sacensību, kas prasa mērķtiecīgu iepriekšējo sagatavošanos attiecīgajā jomā, organizēšanai un līdzdalībai tajos, kā arī aktivitātēm, kas apdraud dalībnieku drošību, veselību un dzīvību.

Lai piedalītos projektu konkursā, pretendentam no 1. līdz 31. martam jāiesniedz aizpildīta projekta pieteikuma veidlapa un projekta tāme, iesniedzot elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi lelde.lapsa@sigulda.lv, vai klātienē Siguldas novada Jaunrades centrā Siguldā, Raiņa ielā 3, vai sūtot pa pastu Siguldas novada Jaunrades centram uz adresi Raiņa iela 3, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150.

Jauniešu iniciatīvu projektu konkursa dokumentācija, ar ko iespējams iepazīsties arī klātienē Siguldas novada Jaunrades centrā:

 

Informāciju sagatavoja:
jauniešu iniciatīvs centra “Mērķis”
projektu vadītāja
Lelde Lapsa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi