×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-01
7. marta domnīcā “S!nerģija” novadnieki aicināti uz diskusiju par sabiedrības līdzdalību

Otrdien, 7. martā, plkst. 17.30 Siguldas pagasta Kultūras namā norisināsies domnīcas “S!nerģija” otrā tikšanās, un tā būs veltīta sabiedrības iesaistei lēmumu pieņemšanā, iedzīvotāju padomēm un citām līdzdalības formām. Domnīcu ciklu “S!nerģija” Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa aizsāka šā gada februārī ar mērķi ciešā mijiedarbībā ar iedzīvotājiem veicināt Siguldas novada attīstību.

Domnīcā  par citu novadu pieredzi iedzīvotāju padomju veidošanā un vadlīnijām iedzīvotāju iesaistei stāstīs “PROVIDUS” vadošā pētniece iedzīvotāju padomju jautājumos Līga Stafecka un Latvijas Pašvaldību savienības padomniece reģionālās attīstības jautājumos Ivita Peipiņa. Pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa aicinās iedzīvotājus uz sarunu par līdzšinējo novada pieredzi sadarbībā ar iedzīvotājiem un aicinās izvērtēt, kādas līdzdalības formas ir saglabājamas un attīstāmas, kādas – veidojamas no jauna. Domnīcas dalībniekiem būs iespēja izteikt priekšlikumus, kā veidot līdzdalības budžeta pamatprincipus. Jaunais Pašvaldību likums, kas stājās spēkā 2023. gada 1. janvārī, nosaka, ka līdzdalības budžets pašvaldībām obligāti būs jāievieš jau no 2025. gada, taču, ja pašvaldības budžeta iespējas to ļaus, šāda veida prakse tiks ieviesta jau šogad.

“S!nerģija” sniedz iespēju satikties ar pašvaldības vadību un speciālistiem, kā arī citiem piesaistītiem ekspertiem, klātienē ļaujot uzdot savus jautājumus, diskutēt un saņemt atbildes par dažādām jomām, kopīgi risinot problēmjautājumus vai radot jaunas attīstības idejas. Tikšanās plānotas vidēji reizi mēnesī dažādās novada vietās – gan pagastu teritorijās, gan pilsētvidē, gan vietās, kurās ir nepieciešami uzlabojumi un kuras ir paredzēts attīstīt.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi