×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-02
Siguldas novada skolu 1. klasēs reģistrēti jau 342 topošie pirmklasnieki

Siguldas novada vispārizglītojošās skolās ir sākusies reģistrācija mācībām 1. klasēs 2023./2024. mācību gadam. Līdz 2. marta rītam bērnu mācībām Siguldas novada skolu 1. klasēs pieteikuši jau 342 topošo pirmklasnieku vecāki.

Laurenču sākumskolā uz 88 vietām pieteikti 98 bērni. Savukārt Siguldas 1. pamatskolā uz 57 vietām pieteikti 60 bērni, bet Siguldas pilsētas vidusskolas vispārizglītojošajās klasēs uz 96 vietām pieteikts 81 bērns, sporta klasē uz 24 vietām pieteikti 36 bērni, bet mākslu klasē uz 16 vietām pieteikti 29 bērni. Siguldas novada pagastu skolās līdz šim brīdim pieteikti 38 skolēni, patlaban visvairāk – Inčukalna pamatskolā.

Reģistrēt bērnus joprojām ir iespējams, iesniedzot iesniegumu izvēlētajā skolā vai elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, autentificējoties ar latvija.lv piedāvātajām autentifikācijas iespējām, tomēr vietu pieejamība būs atkarīga no plānoto izveidoto klašu skaita un prioritātēm.

Vecāki topošo pirmklasnieku reģistram var sekot līdzi portālā e.sigulda.lv, savu bērnu identificējot pēc bērnam piešķirtā individuālā reģistrācijas koda. Reģistrs tiks aktualizēts katru dienu līdz pat 31. martam.

Līdz 10. aprīlim (pēc vecāku iesniegto datu pārbaudes) vecāki saņems rakstisku paziņojumu par uzņemšanas rezultātu. Papildu informācija potenciālo pirmklasnieku vecākiem apskatāma prezentācijā, kas pieejama šeit.

Atgādinām, ka reģistrācija mācībām novada skolu 1. klasēs notiks līdz pat nākamā mācību gada sākumam, taču pilsētas skolās noteiktās prioritātes uzņemšanas kārtībā iespējams izmantot tikai līdz marta beigām.

Plašāka informācija par reģistrāciju un uzņemšanu mācībām 1. klasē aplūkojama saistošajos noteikumos “Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu pamatizglītības programmās” vai sazinoties ar Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes speciālistiem.

Pamācība, kā veikt bērna reģistrāciju 1. klasē Siguldas pilsētas skolās portālā e.sigulda.lv:

Lietotāja instrukcija elektroniskās reģistrācijas pieteikuma izveidošanai Siguldas novada vispārējās izglītības iestādēs e.sigulda.lv vidē skatāma šeit.

Pamācība, kā veikt bērna reģistrāciju 1. klasē Siguldas novada pagastu skolās portālā e.sigulda.lv:

Lietotāja instrukcija elektroniskās reģistrācijas pieteikuma izveidošanai Siguldas novada pagastu vispārējās izglītības iestādēs e.sigulda.lv vidē skatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi