×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-02
Novada kamaniņu braucēji veiksmīgi noslēdz Pasaules kausa sezonu

Februāra pēdējā nedēļas nogalē ar sacensībām Vinterbergā noslēdzās Eberspacher Pasaules kausa sezona. Kopumā tajā aizvadīti deviņi posmi, norisinājās arī Sprinta kauss un Eiropas čempionāts kamaniņu sportā. Eberspacher Pasaules kausā Latvijas izlases sastāvā plaši pārstāvēts ir Siguldas novads – tajā startē vairāki novadnieki: Elīna Ieva Vītola, Frančeska Bona, Sigita Bērziņa, Sanija Ozoliņa, kā arī Gints Bērziņš un Mārtiņš Bots.

2022./2023. gada sacensību sezonā Siguldas novada kamaniņu braucēji Pasaules kausa posmos, Eiropas čempionātos un Pasaules čempionātos junioriem un pieaugušajiem individuāli un komandu stafetes kopā ir izcīnījuši 35 medaļas, no kurām 12 zelta, 11 sudraba un 12 bronzas.

Pasaules kausa absolūtajā kopvērtējumā (Sprinta un Pasaules kausa kopvērtējums):

  • Elīna Ieva Vītola 7. vieta;
  • Sigita Bērziņa 13. vieta;
  • Frančeska Bona 34. vieta;
  • Gints Bērziņš 9. vieta;
  • Sanija Ozoliņa kopā ar Andu Upīti 4. vieta (Sprinta kausa kopvērtējumā 3. vieta);
  • Mārtiņš Bots kopā ar Robertu Plūmi 3. vieta (3. vieta arī Pasaules kausa kopvērtējumā).

Pasaules kausa kopvērtējumā komandu stafetē siguldieši Elīna Ieva Vītola, Mārtiņš Bots un Sigita Bērziņa kopā ar pārējiem komandas biedriem izcīnīšu 2. vietu.

Pasaules Junioru kausā 2022./2023. gada sezonā Frančeska Bona kopā ar komandas biedriem izcīnījuši 3 sudraba medaļas, kopvērtējumā iegūstot 2. vietu.

Siguldas novada pašvaldība kā ziemas sporta galvaspilsēta lepojas ar sportistiem un vēl panākumus arī turpmāk!

Atgādinām, ka arī šajā nedēļas nogalē varēs sekot līdzi sportistu braucieniem un uzgavilēt tiem Latvijas čempionātā un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstēs, kas norisināsies bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” piektdien, 3. martā, un sestdien, 4. martā. Sacensībās startēs un par godalgām cīnīsies visi Latvijas Nacionālās izlases atlēti: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa. Sacensībās arī Latvijas titulētākais duets Andris Šics/Juris Šics vēl vienu reizi cīnīsies par Latvijas čempionu titulu. Plašāk par sacensībām lasiet šeit.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi