×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-02
Kultūras pasākumi Mālpils pagastā martā

Martā Mālpils Kultūras centrs piedāvā plašu kultūras programmu, tostarp izstādes, pasākumus ģimenēm, kā arī jubilejas koncertu un XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVIIDeju svētku lieluzveduma “Mūžīgais dzinējs” lielkoncertu.

1. martā plkst. 19.30 varēs baudīt jauktā kora “Mergupe” koncertu. 4. martā plkst. 18.00 norisināsies Siguldas novada dejotāju koncerts “Deju karuselis”. Koncertā piedalīsies jauniešu, vidējās paaudzes un senioru deju kopas no Siguldas novada. Koncertā “Deju karuselis” tiks izdejotas dejas no Dziesmu un deju svētku repertuāra. Biļetes cena – 3 eiro. Biļetes pieejamas Mālpils Kultūras centrā pie klientu apkalpošanas speciālista. 5. martā plkst. 16.00 notiks Ingvildas Knāviņas darbu izstādes atklāšana.

8. martā plkst. 11.00 būs skatāma Latvijas Leļļu teātra izrāde “Joka pēc alfabēts”. Radošā komanda aicina pievienoties alfabēta apgūšanas spēlei bērnus no trīs gadu vecuma un pārliecināties, ka mācīšanās var būt jautra un radoša. Biļetes cena – 7 eiro; iepriekšpārdošanā arSiguldas novada ID karti – 20% atlaide; Siguldas novada ID kartes īpašniekam, kura ģimenei piešķirts statuss “Siguldas novada pašvaldības ģimene, kuras aprūpē ir trīs un vairāk bērnu”, – 40% atlaide. Biļetes pieejamas Mālpils Kultūras centrā pie klientu apkalpošanas speciālista.

11. martā plkst. 17.00 izskanēs XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku lieluzveduma “Mūžīgais dzinējs” un latviešu skatuviskās dejas lielkoncerta “Balts” koprepertuāra pārbaudes un svētku dalībnieku atlases skates. Tajā piedalīsies Siguldas un Ādažu novada deju kolektīvi.

18. martā plkst. 11.00 Mālpils muižā norisināsies pasākuma cikls “Rīts ar literatūrzinātnieku”. Šoreiz tā temats ““Lasīšanas revolūcijas” atbalsis Vidzemes muižu bibliotēkās un lasītāju sirdīs”, par ko vēstīs Kristīne Zaļuma.

18. martā plkst. 18.00 Mālpils Kultūras centrs aicina uz Māra Slokas 60 gadu jubilejas koncertu. Koncerta īpašais viesis – grupa “Apvedceļš”. Biļetes cena – no 12 līdz 18 eiro. Biļetes pieejamas Mālpils Kultūras centrā un “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē.

21. martā plkst. 18.00 varēs noskatīties režisores Ināras Kolmanes filmu “Mātes piens”. Biļetes cena – 3 eiro. Biļetes pieejamas Mālpils Kultūras centrā pie klientu apkalpošanas speciālista.

25. martā plkst. 12.00 Mālpilī pie Šopu akmens – komunistiskā genocīda upuru piemiņas brīdis.

26. martā no plkst. 11.00 līdz 14.00 būs iespēja apmeklēt pasākumu ģimenēm “Augstāk par zemi”. Pēc trīs gadu pārtraukuma Mālpils Kultūras centrā atgriežas pasākumu cikls ģimenēm “Augstāk par zemi”, kura ietvaros aicinām radoši pavadīt svētdienas rītu, kopīgi spēlējot galda spēles, satiekoties un esot kopā. Šajā reizē svinēsim Mālpils grāmatu maiņas plaukta trīs gadu dzimšanas dienu un spēlēsim dažādas galda spēlēs. Pasākumi tiek īstenoti kopā ar biedrību “Mālpils iedvesmo”. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Līdz 5. martam Mālpils Kultūras centrā vēl ir skatāma Māra Upzara izstāde “Uzaicinājums”.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi