×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-03
Pirmsskolas pedagogi prezentē izstrādātos metodiskos materiālus

1. martā pirmsskolas izglītības iestādē “Ābelīte” pulcējās pirmsskolas pedagogi, lai prezentētu izstrādātos metodiskos materiālus valodas un lasītprasmes pilnveidošanai pirmsskolas izglītības iestādē.

Pirmsskolas izglītības iestādes uzdevums ir veicināt bērnu valodas attīstīšanu un lasītprasmes veicināšanu, radot interesi par valodu, burtiem un lasītprasmi. Tika izstrādāti materiāli katrā vecumposmā, katrā grupā un tika īstenoti sadarbības projekti ar vecākiem.

Šā gada tēma bija “lasītprasmes veicināšana” ar īpašu uzstādījumu – izgatavot didaktiskos materiālus lasītprasmes veicināšanai, lai bērniem ikdienā būtu interesanti darboties. Tāpēc pedagogu izstrādātie materiāli un materiāli praktiskajiem darbiem – rotaļlietas, spēles un uzdevumi – saistīti ar valodas attīstības materiāliem. Katra grupa izstrādāja bērnu interesēm un vajadzībām aktuālo un nepieciešamo metodisko materiālu, lai tas būtu bērniem interesants un aizraujošs. Vislabāk bērni var mācīties darbojoties, veicot dažādus darbiņus, klausoties un vērojot.

Bērns, tāpat kā ikviens no mums, vēlas atklāt visu jauno, saprast un atrast nezināmo, un pirmsskolā to veikt palīdz skolotāji. Kā ikvienā pirmsskolas izglītības iestādē, katru mēnesi ir kāda mēneša tēma, kura tiek izpētīta dziļāk. Šogad materiālā bāze tika papildināta ar daudz un dažādām tēmām un materiāliem, lai bērnu ikdiena būtu vēl interesantāka.

Pirmsskolas izglītības iestādē “Ābelīte” tiek izmantotas dažādas metodes rotaļnodarbībās telpās un āra vidē, individuālā un ārpus nodarbību darbā ar pirmsskolas vecuma bērniem.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi