×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-03
Šonedēļ Siguldas novadā: Latvijas čempionāts kamaniņu sportā, “Deju karuselis” un citi notikumi

Šī nedēļas nogale īsts baudījums kultūras cienītājiem! Izstāžu atklāšanas, kamerorķestru festivāls un deju uzvedums. Ja tomēr sirdij tīkamākas aktīvākas izklaides, arī šajā nedēļas nogalē iespēja apmeklēt bezmaksas konsultācijas par drošu braukšanu ziemā, atbalstīt sportistus čempionātos, kā arī pašiem piedalīties dažādās aktivitātēs. Pirmais pavasara mēnesis ir iesācies daudzsološi!

 

 

 

Piektdien, 3. martā

Plkst. 10.00 Inčukalna Tautas namā varēs noskatīties leļļu teātra “Rikko lelles” izrādi bērniem “Sniegavīra sirds”. Biļetes cena – 3 eiro.

Plkst. 14.00 Siguldas Jaunās pils salonā notiks izstādes “Uz zaļās vārnas spārna” atklāšana. Ieeja izstādes atklāšanas pasākumā ir bez maksas, citā laikā – izstādes apmeklējums iekļauts Siguldas Jaunās pils apmeklējuma cenā. Ieejas maksa Siguldas Jaunajā pilī ir 4,50 eiro, studentiem, skolēniem un pensionāriem – 2,50 eiro, bet apmeklētājiem arSiguldas novada ID karti – 1 eiro. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 14.00, 16.00 un 18.00 Siguldā, Pils ielā 14A, norisināsies VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” organizēta bezmaksas konsultācija braukšanai ziemā. Plašāka informācija pieejama šeit.

Plkst. 15.00 līdz 19.00 bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisināsies Latvijas čempionāts un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkšu treniņbraucieni kamaniņu sportā. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 18.00 Siguldas pilsētas trasē norisināsies “Siguldas kauss 2023” snovbordā. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 19.00 Krimuldas Tautas namā Mālpils amatierteātra “Vēji” izrāde “Skapī”. Biļetes cena – 3 eiro.

 

Sestdien, 4. martā

Plkst. 9.00 bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisināsies Latvijas čempionāts un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstes kamaniņu sportā.

No plkst. 10.00 Inčukalna Sporta centrā norisināsies Latvijas čempionāts Open klasē un Latvijas amatieru līga galda hokejā.

Plkst. 11.00, 13.00 un 15.00 Siguldā, Pils ielā 14A, norisināsies VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” organizēta bezmaksas konsultācija braukšanai ziemā. Plašāka informācija pieejama šeit.

Plkst. 14.00 Siguldas pilsētas trasē “Siguldas kauss 2023” Milzu slaloms kalnu slēpošanā. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 16.00 Lēdurgas Kultūras namā notiks XXI Vidzemes jauniešu kamerorķestru festivāls. Biļetes cena – 2 eiro.

Plkst. 18.00 Mālpils Kultūras centrā norisināsies Siguldas novada dejotāju koncerts “Deju karuselis”. Koncertā piedalīsies jauniešu, vidējās paaudzes un senioru deju kopas no Siguldas novada. Koncertā “Deju karuselis” tiks izdejotas dejas no Dziesmu un deju svētku repertuāra. Biļetes cena – 3 eiro. Biļetes pieejamas Mālpils Kultūras centrā pie klientu apkalpošanas speciālista.

 

Svētdien, 5. martā

Plkst. 10.00 Mālpils Sporta centrā norisināsies Siguldas novada atklātais čempionāts “Siguldas kauss” novusā – pāru dubultspēles. Pieteikšanās noris vismaz 48 stundas pirms sacensību sākuma, rakstot Mārtiņam Dišereitam uz e-pasta adresi dmacatins@inbox.lv. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 11.00, 13.00 un 15.00 Siguldā, Pils ielā 14A, norisināsies VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” organizēta bezmaksas konsultācija braukšanai ziemā. Plašāka informācija pieejama šeit.

Plkst. 12.00 Siguldas Sporta centrā norisināsies bezmaksas peldēšanas nodarbība senioriem. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.

Plkst. 13.00 Siguldas Sporta centrā notiks bezmaksas peldēšanas nodarbība 2.–6. klašu skolēniem. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.

Plkst. 16.00 Mālpils Kultūras centrā notiks Ingvildas Knāviņas darbu izstādes atklāšana.

Plkst. 16.00 Mālpils Kultūras centra Izstāžu zālē notiks izstādes “Kursabiedri” atklāšana un tikšanās ar māksliniecēm – Lolitu Katkovsku un Aivu Bumburi. Ieeja pasākumā bez maksas.

 

Izstādes un citas norises

Kultūras centrā “Siguldas devons” var aplūkot unikālu, grāmatu sērijas “Bikibuks” oriģinālilustrāciju izstādi “BikiMETRS”.

Siguldas novada bibliotēkā apskatāmas vairākas izstādes – literārā izstāde bērniem un jauniešiem “Lai katram kaķim sava grāmata un katrai grāmatai savs kaķis”, “Grāmata vs filma” un Novadpētniecības izstāde “Mani sveicina zvaigznes. Literatūrvēsturniekam Viesturam Vecgrāvim – 75”, kā arī “Grafikas vasaras skolas 2022” dalībnieku darbu izstāde.

Siguldas Jaunās pils salonā no piektdienas plkst. 14.00 būs skatāma jauna izstāde – mākslinieka Nikolaja Lindes gleznu ekspozīcija “Uz zaļās vārnas spārna”.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi