×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-03
Paziņojums par lokālplānojuma nodošanu publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai

Siguldas novada pašvaldības dome 16. februārī ir pieņēmusi lēmumu par lokālplānojuma projekta zemes vienībai Inčukalnā, Miera ielā 1, ar mērķi grozīt funkcionālo zonējumu, nodošanu publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai.

Publiskās apspriešanas termiņš noteikts no 2023.  gada 6.  marta līdz 2023. gada 3. aprīlim. Sabiedrības līdzdalības pasākums notiks 29. martā plkst. 17.00 videokonferences režīmā platformā “Zoom”. Lai pieteiktu dalību, aicinām nosūtīt savu kontaktinformāciju uz e-pasta adresi ineta.broka@sigulda.lv.

Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt publiskās apspriešanas laikā, tas ir, līdz 2023. gada 3. aprīlim, Siguldas novada būvvaldē Siguldā, Zinātnes ielā 7, LV-2150, vai elektroniski – sūtot ar drošu elektronisko parakstu parakstītu priekšlikumu uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv vai buvvalde@sigulda.lv vai portālā www.geolatvija.lv.

Apmeklētājus klātienē Siguldas novada būvvalde pieņem pirmdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00, pārējā laikā tikai pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot uz tālruņa numuru 67970898.

Ar lokālplānojuma redakcijas materiāliem publiskās apspriešanas laikā varēs iepazīties valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv un pašvaldības tīmekļvietnē www.sigulda.lv, kā arī izdrukātā veidā valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Inčukalnā, Atmodas ielā 4.

Detālplānojuma izstrādātājs ir SIA “Livland Group” (e-pasta adrese veldze.liepa@livland.lv), detālplānojuma izstrādes vadītāja – Ineta Broka (tālruņa numurs 67970898, e-pasta adrese ineta.broka@sigulda.lv).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi