×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-02-01
Slēpojums „Līgatnes ķepa” izdevās

 Par spīti aukstajiem laika apstākļiem sestdien, 23. janvārī Līgatnes dabas takās norisinājās labdarības tautas slēpojums ”Līgatnes ķepa”. Trasē devās 66 bezbailīgi slēpotāji, no kuriem liela daļa bija atsaukušies aicinājumam un ieradušies Latvijas zvēru maskās. Trasē devās gan mazi bērni un jaunieši, gan pensionāri, gan arī profesionāli sportisti, kas izrādīja prieku par labi pavadīto dienu un treniņa iespējām.

 

Starts notika sešās dalībnieku grupās. „Zaķēnu” grupā uzvarēja Laima Lodiņa, „Vilcēnu” – Jēkabs Kļaviņš. „Zaķu” grupā ātrākā bija Madara Alberte, „Plēsēju” – Daniels Kārkliņš. Nopietnāko slēpotāju grupā „ Plēsēji ar ilkņiem”, kas arī bija  visvairāk pārstāvētā dalībnieku grupa, krietni ātrāks par pārējiem bija Kaspars Stupelis. Savukārt, beidzamā grupa izpelnījās visvairāk balvu. Ātrākais šeit bija Konstantīns Kudrjašovs. Bez labiem slēpotājiem te startēja un kopā finišēja divas atraktīvas zaķenes – Aija Alksne un Agrita Pilādere. Kā atraktīvākais visa pasākuma „zvērs” par govs masku tika nominēts Mārtiņš Platacis.

 

Dalības maksa un ziedojumi tika novirzīti jaunas lāču mājas izveidei.

 

Gaujas nacionālā parka fonda valdes priekšsēdētāja Kristīne Melece ir ļoti gandarīta par notikušo pasākumu. Dalībnieku atsaucība rosinās Gaujas nacionālā parka fondu rīkot vēl šādus labdarības pasākumus aktīva brīvā laika pavadīšanai dabā.

 

Arī turpmāk slēpotāji tiek aicināti izmantot Līgatnes dabas taku ierīkoto slēpošanas trasi klasiskajam un brīvajam slēpošanas stilam 5,1 un 1,4 km garumā. Līgatnes dabas takās pieejamas arī siltas Apmeklētāju centra telpas, lai slēpotgribētāji varētu pārģērbties un pat nomazgāties dušā.

 

Ērtākai slēpošanai piedāvājam iegādāties slēpošanas abonementus šai slēpošanas sezonai.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi