×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-03
Komersanti aicināti piedalīties vebinārā par Atveseļošanas fonda atbalsta programmu

Aicina komersantus pieteikties dalībai tiešsaistes vebinārā “Atbalsts uzņēmumu digitalizācijai. Finansējums un pieteikšanās”, kas notiks 13. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 12.00 tiešsaistes platformā “Teams”.To varēs vērot arī sociālo tīklu vietnē “Facebook”. Vebinārā detalizēti informēs komersantus par atbalsta saņemšanas nosacījumiem visās trijās atbalsta programmās.

Pasākumā piedalīsies runātāji no Ekonomikas ministrijas, ALTUM, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA), Latvijas Digitālā akseleratora, Latvijas Informācijas tehnoloģiju klastera.

Uzņēmumu digitālās transformācijas sekmēšanai Ekonomikas ministrija kopumā ieviesīs piecas jaunas Atveseļošanas fonda atbalsta programmas. Līdz ar to periodā līdz 2026. gada 30. jūnijam kopumā plānots sniegt atbalstu vismaz 7000 komersantiem, uzņēmējdarbības digitālajā transformācijā, kā arī digitālo pakalpojumu un nepieciešamo spēju un prasmju attīstībā kopumā ieguldot 139,4 miljonus eiro Atveseļošanas fonda investīcijas.

Komersantus aicinām reģistrēties dalībai vebinārā, aizpildot veidlapu šeit. Vebināra dienas kārtība skatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi