×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-03
Notikusi šā gada pirmā Uzņēmēju konsultatīvās padomes sēde

2. martā aizvadīta šā gada pirmā Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes sēde. Šoreiz tā norisinājās uzņēmumā “Rāmkalni”, pie tā vadītāja un konsultatīvās padomes pārstāvja Viktora Grūtupa.

“Rāmkalni Nordeco” īpašnieks klātesošos iepazīstināja ar sava uzņēmuma ražošanas telpām un īsumā pastāstīja par sava uzņēmuma darbību.

Sēdi atklāja pašvaldības aģentūras “Siguldas Attīstības aģentūras” Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Jolanta Kursiša.

Tās laikā padomes pārstāvji tika iepazīstināti ar jauno “Siguldas Attīstības aģentūras” direktoru Uldi Dvinski, kurš pastāstīja par savu profesionālo darba pieredzi un mērķiem, kā arī informēja par “Siguldas Attīstības aģentūras” plānoto reorganizāciju un jauno struktūru. Pie paredzētajiem darbiem tika minēta arī “Siguldas Attīstības aģentūras” stratēģijas izstrāde. Labvēlīgas uzņēmējdarbības vides radīšana ir viens no stratēģijas mērķiem, lai pilnveidotu un veicinātu uzņēmējdarbības attīstību visā novadā.

Pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa uzņēmējus iepazīstināja ar “Siguldas Attīstības aģentūras” 2022. gada budžetu, tā ieņēmumiem un izlietojumu, kā arī informēja par 2023. gada budžetā plānotajiem rādītājiem.

Padomes sastāvā ir apstiprināti vēl trīs jauni padomes locekļi – Raitis Rodiņš (K/S “Ekoloģisks.lv” valdes priekšsēdētājs), Elvijs Ozoliņš (SIA “RE Pumpuri” valdes loceklis), Kristīne Jonīte-Jurkēviča (SIA “BRŪNU HES” valdes priekšsēdētāja). Patlaban Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvajā padomē ir 21 padomes loceklis.

Par novada aktualitātēm un pasākumiem pastāstīja Jolanta Kursiša.

  • 1. martā ir izsludināts konkurss “Tūrisma atspere”. Konkursa mērķis ir atbalstīt ekonomiski ilgtspējīgu projektu īstenošanu  mazos un vidējos uzņēmumos, kas darbojas tūrisma un viesmīlības jomā, lai veicinātu Siguldas novadā plašāku un noturīgāku tūrisma un viesmīlības piedāvājumu.
  • 7. martā notiks otrā domnīcas cikla “S!nerģija” tikšanās, kurā tiks runāts par sabiedrības līdzdalību un iesaisti lēmumu pieņemšanā, iedzīvotāju padomēm un citām līdzdalības formām.
  • 17. martā notiks pasākums novada uzņēmējiem “Siguldas novada Uzņēmēju gada balva 2022”.

Uzņēmējiem tika vaicāti ierosinājumi/idejas par:

  • Siguldas svētkiem, kas šogad notiks 3. jūnijā un kuru laikā ir paredzētas arī uzņēmējiem veltītas aktivitātes; kāds būtu piemērotākais formāts un kādas aktivitātes vajadzētu integrēt svētku laikā, kas būtu noderīgas gan uzņēmējiem, gan interesantas apmeklētājiem;
  • kādi būtu priekšlikumi komunikācijas veidam un formai, efektīvākas aktuālās informācijas nodošanai/apmaiņai uzņēmējiem.

No padomes pārstāvjiem tika saņemti priekšlikumi:

  • rīkot padomes sēdes reizi ceturksnī. Tika noteikti nākamo sēžu datumi – 25. maijs Mālpilī, 7. septembris Raganā un 7. decembris Jūdažos;
  • saistībā ar plānoto stratēģijas izstrādi organizēt atvērtas diskusijas domnīcu ar uzņēmējiem un pašvaldības pārstāvjiem, lai veidotu kopīgu redzējumu turpmāko “Siguldas Attīstības aģentūras” ilgtermiņa un īstermiņa mērķu noteikšanai un izstrādei.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi