×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-06
Novada kamaniņu braucēji kļūst par Latvijas čempioniem

2022./2023. gada sezona noslēdzās ar Latvijas čempionātu un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstēm kamaniņu un bobsleja trasē “Sigulda”. Par vietu uz pjedestāla un čempionu titulu cīnījās arī Siguldas novada sportisti: Elīna Ieva Vītola, Sanija Ozoliņa, Sigita Bērziņa, Gints Bērziņš un Mārtiņš Bots. Arī junioru un jaunatnes sacensībās kupli pārstāvēts bija Siguldas novads; tajās startēja Gerda Zilbere, Katrīna Parfenkova, Līna Zilvere un Madara Pavlova.

Sacensībās ārpus konkurences piedalījās arī Latvijas titulētākais duets Andris Šics/Juris Šics.

Par Latvijas čempioniem kamaniņu sportā Siguldā kļuva novadnieki – Elīna Ieva Vītola, kā arī divnieki Sanija Ozoliņa ar pārinieci Andu Upīti un Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi.

Sieviešu konkurencē sudraba godalgu pašmāju trasē guva Sigita Bērziņa. Vīriešu konkurencē 2. vietā, uzvarētājam Kristeram Aparjodam piekāpjoties par 0,161 sekundi, ierindojās siguldietis Gints Bērziņš. Savukārt “Junioru” vīriešu konkurencē Gintam Bērziņam uzvara.

“Jaunieši A” meiteņu divvietīgo ekipāžu konkurencē sudraba godalga izcīnīja Margita Sirsniņa/Madara Pavlova. “Jaunietes C” meiteņu konkurencē sudraba godalga Katrīnai Parfenkovai, bet bronzas medaļa Līnai Zilverei. Savukārt “Jaunieši D” meiteņu konkurencē uzvara Līnai Zilverei, bet 2. vieta Gerda Zilbere.

Apsveicam sportistus ar Latvijas čempionu titulu iegūšanu un augstu rezultātu sasniegšanu pašmāju trasē! Lepojamies ar sasniegumiem šajā sezonā un vēlam panākumus arī turpmāk!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi