×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-06
Aicinām pieteikt pretendentus “Siguldas novada Gada balvai sportā 2022”

Lai novērtētu Siguldas novada sportistus, veicinātu sporta nozares attīstību un sportisko rezultātu izaugsmi, līdz 11. aprīlim novadniekiem ir iespēja izvirzīt kandidātus “Siguldas novada Gada balvai sportā 2022”. Kandidātu pieteikuma anketa elektroniski pieejama šeit. Anketas brīvā formā vai izdrukātas un aizpildītas (pieejamas šeit) iespējams iesniegt arī visos pašvaldības Klientu apkalpošanas centros novadā.

Siguldas novada Gada balvas sporta laureātu godināšana tiek plānota 2. jūnijā.

 

Siguldas novada Gada balva sportā tiks pasniegta vairākās konkursa nominācijās:

  • Augsto sasniegumu sporta sportisti tiek sveikti par Latvijas izlases pārstāvniecību, piedaloties pieaugušo augstākās meistarības starpvalstu sacensībās (Olimpiskās spēles, Paraolimpiskās spēles, Pasaules spēles, Nedzirdīgo spēles, Pasaules čempionāts, Eiropas čempionāts un pasaules kausa posms, un citas līdzvērtīgas sacensības, tai skaitā komandu sporta spēļu kvalifikācijas turnīros pieaugušajiem).
  • Latvijas čempioni bērnu, jauniešu, un junioru grupās – pretendenti ir Siguldas novada bērni un jaunieši līdz 25 gadu vecumam, kuri 2022. gadā ieguvuši pirmās vietas Latvijas čempionātos kādā no atzītās federācijas sporta veidiem.
  • Nominācijā “Gada jaunais sportists” bērnu un jauniešu sporta kategorijā tiek izvirzīti bērni un jaunieši vecumā līdz 20 gadiem par sasniegumiem augsta mēroga starpvalstu sacensībās un valsts mēroga sacensībās gan individuālajos, gan komandu sporta veidos.
  • Nominācijā “Gada jaunā sportiste” bērnu un jauniešu sporta kategorijā var izvirzīt bērnus un jauniešus vecumā līdz 20 gadiem par sasniegumiem augsta mēroga starpvalstu sacensībās un valsts mēroga sacensībās gan individuālajos, gan komandu sporta veidos.
  • Nominācijā “Gada komanda” bērnu un jauniešu sporta kategorijā tiek izvirzīti pretendenti/komandas, kuru sastāvā ir bērni un jaunieši vecumā līdz 20 gadiem, kas pārstāv Siguldas novadu (sasniegumi augsta mēroga starpvalstu sacensībās un valsts mēroga sacensībās komandu sporta veidos).
  • Nominācija “Gada skolotājs” – pedagogi, kuri Siguldas novada izglītības iestādēs organizē sportiskās aktivitātes, pārstāv Siguldas novadu citu reģionu un Latvijas mēroga sacensībās.
  • Nominācijā “Gada sportists” amatieru un tautas sporta kategorijā tiek izvirzīti pretendenti, ņemot vērā dažāda mēroga sacensību rezultātus gan individuālajos, gan komandu sporta veidos, gan komandā startējošos sportistus (valsts mēroga, starpnovadu, novadu sacensībās).
  • Nominācija “Gada sportiste” amatieru un tautas sporta kategorijā – pretendentes ar sasniegumiem dažāda mēroga sacensībās – gan individuālajās, gan komandu (valsts mēroga, starpnovadu, novadu sacensībās).
  • Nominācija “Gada komanda” amatieru un tautas sporta kategorijā – pretendenti/komandas, kas pārstāv Siguldas novadu dažāda mēroga sacensībās (valsts mēroga, starpnovadu, novadu sacensībās).
  • Nominācija “Neatlaidība sportā” – pretendenti, kuri ar savu darbību ir pierādījuši, ka nav šķēršļu būt aktīvam jebkurā vecumā, kā arī cilvēki ar funkcionāliem traucējumiem, kuri pārstāv Siguldas novadu dažāda mēroga sacensībās (starptautiska, valsts mēroga, starpnovadu, novadu sacensībās).
  • Nominācija “Gada sporta pasākums” – sporta pasākumi, kas notikuši Siguldas novadā 2022. gadā.
  • Nominācija “Gada sporta organizācija” – pretendenti/sporta organizācijas, kas darbojas Siguldas novadā.
  • Nominācija “Mūža ieguldījums sportā” – pretendenti, kuri dod un/vai ir devuši būtisku ieguldījumu Siguldas novada sporta nozares attīstībā un popularizēšanā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi