×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-14
Noslēgusies deju kolektīvu koprepertuāra skate

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku deju lieuzveduma “Mūžīgais dzinējs” un lielkoncerta “Balts” deju kolektīvu koprepertuāra skate, kurā piedalījās Siguldas novada 17 deju kolektīvi. Visi kolektīvi guva augstu žūrijas novērtējumu un iespēju piedalīties XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku deju svētkos – lieluzvedumā “Mūžīgais dzinējs” piedalās 17 novada deju kolektīvi, bet lielkoncertā “Balts” – 5 kolektīvi.

Visaugstāko punktu skaitu skatē ieguva A grupas jauniešu deju kolektīvs “Vizbulīte”. Augstāko pakāpi B grupā skatē ieguva Lēdurgas Kultūras nama deju kolektīvs “Metieniņš”, Siguldas Valsts ģimnāzijas jauniešu deju kolektīvs “Vizbulīte” un pirmo pakāpi – Mālpils Kultūras centra deju kolektīvs “Māra”.

C grupā augstāko pakāpi ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas un Siguldas pilsētas vidusskolas jauniešu deju kolektīvs “Vizbulīte”, D grupā augstāko pakāpi ieguva vidējās paaudzes deju kolektīvs “Dūka”, savukārt Inčukalna Tautas nama vidējās paaudzes deju kolektīvs “Virši”, Mālpils Kultūras centra vidējās paaudzes deju kolektīvs “Sidgunda” un Krimuldas Tautas nama vidējās paaudzes deju kolektīvs “Dzirnakmeņi” – pirmo pakāpi.

E1 un E2 grupā pirmo pakāpi ieguva Lēdurgas Kultūras nama vidējās paaudzes deju kolektīvs “Lēdurga” un Allažu Tautas nama vidējās paaudzes deju kolektīvs “Ķimelītis”, bet Inčukalna Tautas nama vidējās paaudzes deju kolektīvs “Runči un kaķes” ieguva otro pakāpi.

F1 un F2 grupā augstākā pakāpe – senioru deju kolektīvam “Sidranbdancis”, Inčukalna Tautas nama senioru deju kolektīvam “Labāko gadu Virši” un Mālpils Kultūras centra deju kolektīvam “Kniediņš” – pirmā pakāpe, bet  Allažu Tautas nama senioru deju kolektīvam “Ķimelis” – otrā pakāpe.

Paldies kolektīviem un viņu vadītājiem par ieguldīto darbu un augstajiem rezultātiem!

 

Informāciju sagatavoja:
Kultūras centra “Siguldas devons”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Madara Pētersone

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi