×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-15
Pašvaldība novērtē novada kamaniņu braucēju un Siguldas Skeletona akadēmijas audzēkņu sasniegto

Lai dalītos pieredzē par aizvadīto kamaniņu un skeletona sezonu un pārrunātu nākotnes plānus, 14. martā Siguldas Jaunajā pilī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa un priekšsēdētājas vietnieks Kristaps Zaļais uzņēma Latvijas kamaniņu sporta izlases, Junioru un jauniešu izlases sportistus, kā arī Siguldas Skeletona akadēmijas audzēkņus un viņu trenerus.

Pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa uzsver: “Mums ir svarīgs ikviens novada sportists un katrs sporta veids, taču, ņemot vērā, ka šobrīd skeletonā un kamaniņās notiek paaudžu maiņa, ir ļoti būtiski motivēt izlases dalībniekus un jaunos sportistus turpināt iesākto.”

Tikšanās laikā pārrunāta aizvadītā sezona, kā arī renes sporta veidu, bobsleja un kamaniņu trases “Sigulda” nākotne, valsts un pašvaldības ieguldījums sporta veidu attīstībā.

Latvijas kamaniņu sporta izlases braucēji atzina, ka pašmāju trase tiem ir vismīļākā, jo šeit ir māju sajūta un pozitīva atmosfēra, ko rada līdzjutēji. Savukārt Siguldas Skeletona akadēmijas audzēkņi, kuri līdz šim piedalījušies sacensībās trīs vietās ārpus Latvijas – Austrijā, Korejā un Norvēģijā, atzina, ka pašmāju trase ir visgrūtākā.

Vēl pārrunātas tika tuvākās aktualitātes – kamaniņu sportā liels notikums norisināsies 1. aprīlī kultūras centrā “Siguldas devons”, kad tiks aizvadīta Gada balva kamaniņu sportā, savukārt Skeletona akadēmijā lielais notikums būs jau šonedēļ, kad Siguldas Sporta centrā notiks kārtējā skeletonistu atlase.

Siguldas novads var lepoties ar jauno kamaniņu un skeletona sportistu paaudzi, kuri turpina darbu un aktīvus treniņus, lai nākamajā sezonā priecētu ar jauniem sasniegumiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi