×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-15
Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība aicina piedalīties sportiskās aktivitātēs

Šopavasar Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība organizē trīs dažāda profila pasākumus ar mērķi – iesaistīt pēc iespējas lielāku bērnu un jauniešu skaitu, kā arī viņu vecākus, sportiskās aktivitātēs. Esam pieteikuši savus pasākumus pašvaldības izsludinātajā sporta pasākumu projektu konkursā un saņēmuši arī katra organizēšanai pašvaldības finansiālu atbalstu.

Jau tradicionāli trīs posmos notiks basketbola prasmju konkurss-sacensības. Posmu norises laiki – 18. marts, 13. aprīlis, 15. maijs Siguldas Sporta skolā Gāles ielā 29. Basketbola nodaļa Sporta skolā ir viena no lielākajām, tajā mācās vairāk nekā 140 bērni, tāpēc biedrība ar prieku organizē šāda veida pasākumu, kurā sanākt visiem kopā. Šogad, papildus tradicionālajām prasmju stafetēm, kā jaunums katrā posmā būs iekļauta arī basketbola spēle – bērni pret vecākiem. Nolikums un reģistrācija šīm sacensībām.

Nākamais pasākums notiks 26. martā Siguldas pagasta Kultūras namā – Siguldas atklātais jaunatnes čempionāts 64 lauciņu dambretē, kurā Siguldas Sporta skolas Dambretes nodaļas audzēkņi sacentīsies ar Latvijas dambretes centru spēlētājiem no Bauskas, Cēsīm, Kuldīgas, Liepupes, Līvāniem, Ogres, Rīgas un Ropažiem. Paredzamais dalībnieku skaits – 150, bērni spēlēs trīs vecuma grupām: U-8, U-10, U-13. Biedrības mērķis ir šīs sacensības noorganizēt tā, lai Siguldas vārds izskanētu Latvijas mērogā vislabākajā nozīmē.

Trešais pasākums būs nu jau tradicionālais visu Siguldas Sporta skolas audzēkņu kopīgais mācību gada noslēguma pasākums “Mēs esam sportā!”, kas notiks 19. maijā Fischer slēpošanas centrā. Tajā gan tiks apkopoti mācību gada rezultāti, apbalvoti izcilnieki, gan norisināsies arī kopīga sportošana pašu audzēkņu veidotās sava sporta veida trasītēs. Uz šo pasākumu aicināti ne tikai Sporta Skolas audzēkņi un viņu vecāki, bet arī jebkuru sporta draugs, kurš vēlas sportiski atpūsties, vienlaikus iepazīstoties ar Siguldas Sporta skolu.

Aicinām ikvienu interesentu piedalīties Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības organizētajos pasākumos!

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi