×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-15
Raganas pasta nodaļas darbiniece labākā Rīgas reģionā

VAS “Latvijas pasts” organizētajā konkursā “Mans pastnieks” noskaidroti 2022. gada labākie pastnieki un pasta nodaļu operatori, starp tiem arī Lēdurgas pasta nodaļas darbiniece Gundega Keiša.

Latvijas Pasta organizētajā konkursā “Mans pastnieks”, kas norisinājās jau 12. reizi,  katrā Latvijas reģionā noskaidroti 2022. gada atsaucīgākie, uzticamākie un zinošākie pastnieki un pasta nodaļu operatori. Pastnieku konkurencē klienti par labāko Rīgas reģionā atzina Gundegu Keišu no Siguldas novada Raganas pasta nodaļas.

Kopumā kādai no nominācijām izvirzīti 999 Latvijas Pasta pastnieki un pasta operatori, par kuriem saņemtas 11 475 iedzīvotāju anketas.

Klientu vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems vērtīgas balvas no Latvijas Pasta.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi