×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-16
Iespēja apmeklēt mākslas pulciņu audzēkņu darbu izstādi

Siguldas novada Jaunrades centra foajē no 17. marta līdz 6. aprīlim būs apskatāma Siguldas novada izglītības iestāžu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas pulciņu audzēkņu konkursā “Latvijas Dziesmusvētku 150 toņi un pustoņi” iesniegtie darbi.

Konkursam darbus iesniegušas šādas Siguldas novada pašvaldības izglītības iestādes – Allažu pamatskola, Siguldas novada Jaunrades centrs, Inčukalna pamatskola, mākslu skola “Baltais flīģelis”, Siguldas pilsētas vidusskola un Mālpils Kultūras centra keramikas studija.

Konkursa mērķi ir stiprināt bērnu un jauniešu patriotismu un valstisko apziņu, bagātināt kultūrvēsturisko pieredzi, veicināt radošo spēju attīstību un iniciatīvu izteikt sevi ar dažādiem mākslas izteiksmes līdzekļiem; sniegt iespēju konkursa un tērpu skates dalībniekiem piedalīties VI Latvijas bērnu un jauniešu mākslas un mūzikas festivāla “Toņi un pustoņi” mākslas programmās; veicināt izglītības iestāžu mākslas pedagogu sadarbību un pieredzes apmaiņu.

Konkursa tēma: dalībnieki akcentē savu dzīvesvietu – pagastam, novadam, pilsētai, Latvijas vēsturiskajai zemei – Vidzemei, Kurzemei, Latgalei, Zemgalei, Sēlijai raksturīgo vidē, dabā, kultūrā (māksla, arhitektūra, mūzika un citi), vēsturē (visa veida kultūrvēsturiskais mantojums, folklora, etnogrāfija un citi), valodā (dialekti, valodas īpatnības mūsdienās, rakstu zīmes un citi), sabiedrībā un tās norisēs pagātnē un mūsdienās, nākotnes vīzija par Latviju (novadu, pilsētu, pagastu, skolu un citi).

Konkursa I kārtas skati un izstādi organizē Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde sadarbībā ar Siguldas novada Jaunrades centru.

Iesniegtie darbi tiks vērtēti četrās vecuma grupās: 1.–4. klašu grupa, 5.–9. klašu grupa un 10.–12. klašu grupa.

Vērtēšanas kritēriji: atbilstība nolikuma prasībām, darba tematiskais risinājums, kompozīcija, darba izpildījuma kvalitāte, idejiskais risinājums/radošā ideja. Oriģinālākie un interesantākie  darbi un tērpu kolekcijas tiek izvirzītas uz 2. kārtu Jūrmalā, Dubultu mākslas kvartālā.

Izstādes laikā būs iespējams nobalsot arī par skatītāju augstāk vērtēto darbu.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi