×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-17
Šonedēļ Siguldas novadā: Restorānu nedēļas sākums, labdarības koncerts un citas brīvdienu aktivitātes

Šajā nedēļas nogalē mūzikas skaņas dažādos koncertos priecēs ikvienu Siguldas novada iedzīvotāju un viesi! Labdarības koncertā “Cīruļputenis” apmeklētājiem būs iespēja baudīt vairāku izcilu mākslinieku performanci, vienlaikus palīdzot novadniekiem un ziedojot. Savukārt Agra Daņiļēviča dzejas un horeogrāfijas bagātais uzvedums “Nestāstot” atainos mīlestību visā tās burvībā, bet Inčukalna Tautas namā apmeklētāji jau piektdienas vakarā varēs ļauties ritmu varai Dzintara Čīčas jubilejas koncertā. No sestdienas sāksies Siguldas novada Restorānu nedēļa, kurā būs iespējams izbaudīt piecu restorānu piedāvātās maltītes.

 

Piektdien, 17. martā

Plkst. 19.30 Inčukalna Tautas namā izskanēs Dzintara Čīčas 30 gadu jubilejas koncerts “Vajag tikai mīlēt”. Biļetes cena – 12 eiro, iepriekšpārdošanā arSiguldas novada ID karti – 10 eiro. Biļetes pieejamas Inčukalna Tautas namā.

 

Sestdien, 18. martā

No 18. līdz 26. martam Siguldas novadā norisināsies Pavasara Restorānu nedēļa, kuras laikā vairākos novada un tā apkārtnes restorānos būs iespēja baudīt svaigas, pavasarīgas un garšām bagātas trīs ēdienu maltītes 30 eiro vērtībā. Plašāka informācija par Restorānu nedēļu.

Plkst. 8.30 Allažu Sporta centrā notiks bezmaksas nodarbība “Funkcionalais fitness”.

Plkst. 10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā norisināsies bezmaksas nodarbība “Funkcionalais fitness”.

Plkst. 11.00 Mālpils muižā notiks cikla “Rīts ar literatūrzinātnieku” tikšanās. Tajā vēsturniece Kristīne Zaļuma stāstīs par “lasīšanas revolūcijas” atbalsīm Vidzemes muižu bibliotēkās un lasītāju sirdīs. Pasākumu iespējams apmeklēt gan klātienē, gan skatīties tiešraidē kultūras centra “Siguldas devons” Facebook lapā. Plašāka informācija par pasākumu.

Plkst. 11.30 Mores Tautas namā notiks bezmaksas nodarbība “Funkcionalais fitness”.

Plkst. 14.00 Siguldas pagasta Kultūras namā skatītājiem būs iespēja vērot senioru deju kopas “Preilene” draugu koncertu.

Plkst. 14.00 un 18.00 koncertzālē “Baltais flīģelis” būs iespēja baudīt koncertuzvedumu “Nestāstot”. Koncertuzvedums ir veltījums mīlestībai. Horeogrāfs Agris Daņiļevičs sava jubilejas gada ieskaņā saviem draugiem un talanta cienītājiem ir sagādājis pārsteigumu! Viņš ir gatavs atklāt vēl kādu savu aizraušanos, ko līdz šim turējis noslēpumā – aicinājumu izteikt dzejas rindās savas sajūtas, savas pārdomas, ilgas un pieredzēto. Biļetes cena no 15 līdz 18 eiro, tās var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē.

Plkst. 18.00 Mālpils Kultūras centrs aicina uz Māra Slokas 60 gadu jubilejas koncertu. Koncerta īpašais viesis – grupa “Apvedceļš”. Biļetes cena – no 12 līdz 18 eiro. Biļetes pieejamas Mālpils Kultūras centrā un “Biļešu paradīzes” kasēs.

 

Svētdien, 19. martā

Plkst. 13.00 Siguldas Sporta centrā notiks bezmaksas peldēšanas nodarbība 2.–6. klašu skolēniem. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.

Plkst. 15.00 kultūras centrā “Siguldas devons” izskanēs labdarības koncerts “Cīruļputenī. Valters Krauze un draugi”. Visi par koncerta biļetēm gūtie ienākumi tiks ziedoti un sniegs palīdzību Siguldas novada bērniem, nodrošinot medikamentus, nepieciešamās terapijas, palīglīdzekļus vai aparatūru un palīdzību ārkārtas gadījumos. Atnāc, un kopā mēs iedosim spārnus! Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs vai tiešsaistē. Biļetes cena – no 15 līdz 25 eiro. Plašāka informācija par pasākumu.

 

 

Izstādes

Siguldas novada Jaunrades centra foajē no piektdienas, 17. marta, apskatāma Siguldas novada izglītības iestāžu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas pulciņu audzēkņu konkursam “Latvijas Dziesmusvētku 150 toņi un pustoņi” iesniegto darbu izstāde.

Inčukalna Tautas namā var aplūkot Daces Saulītes gleznu un Modra Baloža grafiku izstādi “Pāreja uz vasaras laiku”.

Kultūras centrs “Siguldas devons” sniedz iespēju apmeklēt unikālu, grāmatu sērijas “Bikibuks” oriģinālilustrāciju izstādi “BikiMETRS”.

Mākslu skolas “Baltais flīģelis” 1. stāva gaitenī un 2. stāvā ir iespēja iepazīt “Baltā flīģeļa” Mākslas nodaļas 6. un 7. klašu audzēkņu kompozīcijas un mākslas valodas darbu izstādi “Tēli, lomas un tērpi”. Ekspozīcijas skatāmas piektdien no plkst. 10.00 līdz 19.00, sestdien no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma koprades laboratorijās skatāma Siguldas pilsētas vidusskolas audzēkņu radītā izstāde “Ievēro! Saudzē! Mīli!”.

Siguldas Jaunās pils salonā aplūkojama mākslinieka Nikolaja Lindes gleznu ekspozīcija “Uz zaļās vārnas spārna”Ieejas maksa Siguldas Jaunajā pilī ir 4,50 eiro, studentiem, skolēniem un pensionāriem – 2,50 eiro, bet apmeklētājiem arSiguldas novada ID karti – 1 eiro.

Siguldas novada bibliotēkā apskatāmas vairākas izstādes – literārā izstāde bērniem un jauniešiem “Lai katram kaķim sava grāmata un katrai grāmatai savs kaķis”, “Grāmata vs filma” un novadpētniecības izstāde “Mani sveicina zvaigznes. Literatūrvēsturniekam Viesturam Vecgrāvim – 75”, kā arī “Grafikas vasaras skolas 2022” dalībnieku darbu izstāde.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi