×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-17
Jauniešiem ir iespēja saņemt atbalstu profesionālās pilnveides kursiem

Jauniešiem vecumā no 15 līdz 29 gadiem, kuri nekur nestrādā, nav reģistrēti kā pašnodarbinātas personas un nemācās (izņemot tālmācība vai vakarskola), ir iespēja pieteikties finansiālam atbalstam profesionālas pilnveides kursu apguvei.

Projekta ietvaros var iegūt 400 eiro kursu apmaksai, ceļa izdevumu kompensāciju no deklarētās dzīvesvietas līdz mācību iestādei un stipendiju par apmeklētajām mācību dienām. Papildus tiek nodrošināts mentora vai kouča atbalsts mācību laikā vai uzsākot darba attiecības. Papildu informācija, zvanot uz tālruņa numuru 25449268 (Signe Markitāne, jaunatnes lietu speciāliste).

Projekta mērķis ir veicināt jauniešu adaptāciju darba vietā vai izglītības iestādē, paplašināt sākotnējās profesionālās izglītības programmu īstenošanu un nodrošināt izglītojamiem darba tirgum nepieciešamās profesionālās kvalifikācijas ieguvi, kā arī sekmēt to konkurētspēju darba tirgū.

Atbalsts tiek īstenots projekta “Sākotnējās profesionālās izglītības programmu īstenošana Jauniešu garantijas ietvaros” (Nr. 7.2.1.2/15/I/001) ietvaros, Siguldas novada pašvaldībai sadarbojoties ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru. Projektā paredzēts sniegt atbalstu kopumā 18 jauniešiem, no tiem 12 sniedzot atbalstu izglītība iegūšanai un 6 – atbalstu darba uzsākšanai. Projekta līdzekļi iegūti no Eiropas Sociālā fonda, kam kopumā visā Latvijā piešķirti 570 882,80 eiro.

Plašāku informāciju par projektu var iegūt tīmekļa vietnē jaunatne.gov.lv, sadaļā “Pašvaldībā” – “Projekts 7.2.1.2”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi