×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-21
Kristaps Caucis – “Bumbas karalis 2023” jaunākajā grupā

18. martā notika Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības organizēto basketbola prasmju sacensību “Bumbas karalis 2023” 1. posms. Tajā sacentās 2010. gadā dzimušie un jaunāki Siguldas Sporta skolas basketbolisti. Otrajā posmā, kas notiks 15. aprīlī, savas prasmes demonstrēs 2008.–2009. gadā dzimušie jaunieši, savukārt 13. maijā – 2007. gadā dzimušie un vecāki Siguldas Sporta skolas audzēkņi.

Jaunākajā grupā kopā startēja 24 dalībnieki, kuru vidū 8 meitenes. Sākumā katrs dalībnieks veica kvalifikācijas skrējienu, pēc kura tika noteikti pāri izslēgšanas skrējieniem. Katrā skrējienā dalībniekiem bija jāveic līkloča dribls, piespēle mērķī, jāiemet soda metiens, tad apkārt aizsargam un divsoļa metiens otrā grozā. Vairākus jauniešus “iegāza” tieši soda metiens. Finālā satikās Kristaps Caucis un Kecija Vīksne. Jāsaka – cienīgi pretinieki, abi visu izdarīja perfekti, tomēr Kristaps par kādu sekundes daļu ātrāk iemeta brumbu grozā, tāpēc tieši viņš tika kronēts par šīs vecuma grupas “Bumbas Karali 2023”.

Sacensībās tika iesaistīti arī vecāki. Pēc jauniešu kvalifikācijas skrējiena notika vecāku soda metienu konkurss. Pēc izslēgšanas principa notikušajās sacensībās uzvarēja Ginta Lase. Apsveicam!

Pasākuma noslēgumā notika arī basketbola spēle starp divām komandām, kuras katru veidoja vecāki un bērni. 2x7 minūšu spēlē uzvarēja komanda “Marinētie gurķīši”. Gan uzvarētāji, gan zaudētāji balvā saņēma kliņģerus.

Basketbola prasmju konkurss tiek organizēts ar Siguldas novada pašvaldības finansiālu atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi