×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-27
Siguldas un Cēsu breika komandai panākumi LSDF reitinga čempionātā

26. martā Siguldas novada Jaunrades centra un Cēsu Bērnu un jauniešu centra apvienotās breika komandas “Diverse Styles Crew” audzēkņi viesojās Tukumā, Tukuma Sporta hallē, lai piedalītos Latvijas Sporta deju federācijas šā gada reitinga čempionāta pirmajā posmā breikā.

Pasākumā tika uzstādīti vismaz divi rekordi: sacensībās piedalījās vairāk nekā 230 individuāli reģistrēti dejotāji no visas Baltijas; komandu pirmo reizi tās pastāvēšanas vēsturē pārstāvēja vairāk nekā 30 dejotāji.

Komandas dalībniece Sanita “HARIBO” Bisenice pārliecinoši ieguva 1. vietu “BGIRLS 1vs1 KIDS” U-11 grupas (meitenes 5–11 gada vecumā) nominācijā.

Siguldas novada Jaunrades centra un Cēsu Bērnu un jauniešu centra apvienotās breika komandas “Diverse Styles Crew” rezultātu kopsavilkums “Tukums Cup 2023”:

  • “BBOY’S 1vs1” U-8 grupa (puiši 5–8 gadu vecumā, 34 dalībnieki) TOP8: Artūrs “JANKO” Jankovskis (atlasē 3. vieta pēc punktiem);
  • BGIRL’S 1vs1” U-11 grupa (meitenes 5–11 gadu vecumā, 12 dalībnieces) TOP4: Sofija “SOFI-B” Beinerte (atlasē 3.vieta); fināls: Sanita “HARIBO” Biseniece (“Tukums Cup 2023” čempione, 1. vieta , atlasē 1. vieta);
  • BBOY’S 1vs1” U-15 grupa (puiši 12–15 gadu vecumā, 34 dalībnieki) TOP16: Verners “YOUNG WOLF” Vilciņš, Edgars “E-SOUL” Anckiņš, Norberts “NORBZA” Mauriņš;TOP8: Artis “A-HAWK” Vanags;
  • “BGIRL’S 1vs1” U-15 grupa (meitenes 12–15 gadu vecumā, 9 dalībnieces) TOP4: Kate “PINE” Priedīte.

Komandas treneris un vadītājs: Eduards Ruicis.

Breika komanda izsaka pateicību atbalstītājiem par atbalstu gan gatavojoties turnīram, gan turnīra dienā: Siguldas novada Jaunrades centram un Cēsu Bērnu un jauniešu centram par tehnisko atbalstu un telpām treniņiem; Siguldas novada pašvaldībai un SNP Transporta nodaļai  (par transporta un šofera nodrošināšanu jaunajiem sportistiem dalībai sacensībās); vecākiem un Dainim Dilendorfam par jauniešu atbalstu un motivēšanu gan gatavojoties, gan sacensību dienā; breika komandai “Mad Flow” (Mikam Gailītim, Dzintaram Rožkalnam, Andim Aizpurietim, Rolandam Andrejevam, Tomasam Aizstrautam) par atbalstu un padomiem, kā arī kopīgu Vidzemes Breikinga apvienības pārstāvēšanu sacensību dienā; sveicam puišus arī ar 1. vietu komandu 4vs4 cīņas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi