×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-31
Paziņojums par Siguldas novada pašvaldības attīstības stratēģijām

Siguldas novada pašvaldības dome pieņēmusi lēmumu par Siguldas novada Izglītības, Kultūras, Sporta un aktīvās jomas, Sociālās jomas un veselības veicināšanas attīstības stratēģijas un pašvaldības Jaunatnes politikas izstrādes pagarināšanu un stratēģijas perioda maiņu.

Ņemot vērā to, ka vairāku nozaru attīstības stratēģiju izstrāde atbilstoši 2022. gada 14. jūlija domes sēdes lēmumam “Par Siguldas novada Izglītības attīstības stratēģijas 2022.–2027. gadam, Siguldas novada Kultūras attīstības stratēģijas 2022.–2027. gadam, Siguldas novada sporta un aktīvās atpūtas attīstības stratēģijas 2022.–2027. gadam, Siguldas novada pašvaldības Sociālās jomas un veselības veicināšanas stratēģijas 2022.–2027. gadam un Siguldas novada pašvaldības jaunatnes politikas 2022.–2027. gadam izstrādes uzsākšanu” (prot. Nr. 15, 53. §) vēl nav pabeigta atbilstoši plānotajam uzdevumam, jo vēl nepieciešams laiks iegūto datu apkopošanai, sabiedrības līdzdalības procesa norisei un nozaru stratēģiju izstrādes darba grupu kopējo sanāksmju organizēšanai, identificējot kopējos virzienus/rīcības/pasākumus, ņemot vērā nozaru stratēģiju izstrādes laikā iegūto datu apkopojumu ieteikumus, kā arī publiskās apspriešanas rezultātus, dome lēmusi mainīt Siguldas novada attiecīgo jomu stratēģijas periodu no 2022. gada līdz 2027. gadam uz periodu no 2023. gada līdz 2028. gadam.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi