×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-03
Laurenču sākumskolu turpmāk vadīs Aija Cunska

Lai turpinātu Laurenču sākumskolas mērķu realizāciju, veidotu skolu par mūsdienīgu, inovatīvu mācību iestādi, 3. aprīlī darbu skolas direktores amatā uzsākusi Aija Cunska.

Aija Cunska divdesmit gadu garumā sevi ir apliecinājusi vadošos amatos izglītības, IT un uzņēmējdarbības nozarēs. Desmit gadus viņa ir strādājusi par Smiltenes ģimnāzijas direktora vietnieci IT jautājumos, septiņus gadus bijusi šīs skolas direktore. Pēdējo trīs gadu laikā aktīvi sekojusi līdzi Latvijas skolu projekta “Skola2030” aktivitātēm, veidojot kompetenču pieeju mācību saturā un izpratni par inovācijām izglītībā. Pašlaik ir projekta “Skola2030” eksperte un tehnoloģiju mentore, strādā pie digitālu mācību līdzekļu izstrādes vidusskolas kursam “Matemātika II” un piedalās pedagogu izglītošanā. Paralēli A. Cunska ir Vidzemes Augstskolas senatore, viesdocente un pētniece, vada matemātikas nodarbības un pēta faktorus, kas palīdz paātrināt mācību apguvi skolās. Sadarbībā ar SIA “Asya.AI” strādā pie tehnoloģiju prototipa izveides, kas palīdzēs inovatīvāk apgūt matemātiku 1.–6. klases skolēniem.

A. Cunskas stratēģiskais redzējums par to, kādai ir jābūt kvalitatīvai un inovatīvai skolai, sakrīt ar Siguldas novada pašvaldības redzējumu, un viņas zināšanas būs vērtīgs ieguldījums Laurenču sākumskolas un visa novada izglītības sistēmas tālākā attīstībā.

A. Cunska: “Paldies Siguldas novada pašvaldībai, skolas padomei un vecāku biedrībai par produktīvām sarunām, uzticību un doto iespēju vadīt augošu skolu, kuras jau pamatā ieliktās vērtības un virzieni sakrīt ar manu pārliecību, kādai ir jābūt mūsdienīgai un uz attīstību vērstai ilgtspējīgai skolai. Tas ir kā jauks mantojums, kas nāk no skolas kolektīva un vecāku kopīga veikuma 10 gadu garumā. Mana vēlme ir, lai arī turpmāk mūsu sadarbība ar skolas kolektīvu, vecākiem un sabiedrību ir tāda, kas veicina katra bērna iekšējā kompasa attīstību, lai, pasaulei mainoties, viņi mācētu būt stipri, varētu pārorientēties un pielāgoties jebkuriem apstākļiem. Novēlu mieru, gaišumu un izaugsmi tagad jau arī manai Laurenču sākumskolai!”

Ar Laurenču sākumskolas direktori A. Cunsku var sazināties, rakstot uz e-pasta adresi aija.cunska@sigulda.lv un zvanot uz tālruņa numuru 67347920.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi