×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-03
Noskaidroti labākie skolu sporta sacensībās florbolā

3. aprīlī Siguldas 1. pamatskolas sporta zālē notika skolu sporta sacensības florbolā, aizvadot tās divās vecuma grupās: 2007.–2009. un 2011.–2013. gadā dzimušie.

Grupā “2007.–2009. gadā dzimušie” piedalījās Siguldas pilsētas vidusskola, Siguldas 1. pamatskola, Siguldas Valsts ģimnāzija, Inčukalna pamatskola. Uzvaras laurus plūca Siguldas Valsts ģimnāzija, saņemot iespēju doties uz Latvijas skolēnu 76. Spartakiādes fināla sacensībām 21. aprīlī uz Ķekavu. Rezultatīvākais bija no Inčukalna pamatskolas audzēknis Kristers Daukšta (17 punkti).

Grupā “2011.–2013. gadā dzimušie” piedalījās Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskola, Siguldas 1. pamatskola un Inčukalna pamatskola. Uzvarētāju godā – Inčukalna pamatskolas komanda. Arī šīs grupas uzvarētāji dosies uz Latvijas skolēnu 76. Spartakiādes fināla sacensībām, kas notiks 12. maijā Ķekavā. Rezultatīvākais šajā grupā bija no Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēknis Gustavs Liekniņš (22 punkti).

Paldies sporta skolotājam Jānim Levanovičam par līdzdarbošanos florbola sacensību organizēšanā!

Nākamās sacensības starp novada skolām būs futbolā. 4.–5. un 6.–7. klasēm tās notiks 11. aprīlī, bet 8.–9. un 10.–12. klasēm – 18. aprīlī Siguldas 1. pamatskolas stadionā.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi