×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-06
Siguldas kapsētā veikti labiekārtošanas darbi

Lai atvieglotu tuvinieku kapavietu sakopšanas darbus, apmeklētāju ērtībām Siguldas kapsētas veco kapu daļā, pagarinot esošā ūdensvada tīklu, papildus jau esošajām ūdens ņemšanas vietām ir izveidoti divi jauni ūdens padeves krāni. Ūdens krānu ērtākai saskatīšanai tie nokrāsoti zilā krāsā.

Siguldas novada pašvaldība, sākoties sezonai, aicina iedzīvotājus sakopt tuvinieku atdusas vietas, sagrābjot lapas un sakopjot kapavietu stādījumus. Vienlaikus aicinām ar sapratni uztvert stirnu veiktos nedarbus ziemas periodā. Ziemā, trūkstot barībai, stirnas bijušas biežas viešņas kapsētā, kur mielojušās ar kapavietu stādījumiem, kā arī grieztajiem ziediem bēru pušķos un vainagos, tā, iespējams, sagādājot nepatīkamus mirkļus aizgājēju tuviniekiem un kapavietu kopējiem. Kapavietu sakopšanas rezultātā radušos atkritumu izmešanai pašvaldība aicina ievērot kapsētas teritorijā izvietotās atkritumu savākšanas vietu norādes.

Jautājumu, kas saistīti ar novada kapsētu apsaimniekošanas darbiem, gadījumā lūdzam zvanīt Siguldas kapsētas pārzinei Ditai Liepiņai-Pīlādzei uz tālruņa numuru 28647330.

 

Foto: Edīte Švalkovska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi