×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-13
Siguldas novada skolēnus aicina piedalīties konkursā “Zīmēsim zaļi!”

Veicinot bērnu un jauniešu informētību par pareizu bioloģisko atkritumu šķirošanas praksi, kā arī atbalstot videi draudzīgu dzīvesveidu, AS “Eco Baltia” grupas vides apsaimniekošanas uzņēmums Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” aicina Siguldas novada skolēnus piedalīties konkursā “Zīmēsim zaļi!”. No 13. aprīļa līdz 2. maijam skolēni aicināti izmantot dažādas radošas idejas un pieejas, lai radītu informatīvu plakātu par bioloģisko atkritumu šķirošanu. Trīs radošāko un izglītojošāko darbu autori, ko noteiks žūrija, katrā vecuma kategorijā saņems vērtīgas balvas no konkursa atbalstītājiem – piedzīvojumu parka “Tarzāns”, radošā kvartāla “ZEIT” unkonditorejas studijas “Kūkas Gardas”. 

Konkursā prioritāri aicinātas piedalīties Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” apkalpoto reģionu skolu 1.–9. klases skolēni no Siguldas pilsētas skolām, kā arī Allažu, Mores un Mālpils pagastu skolām.

Konkursa noteikumi paredz, ka skolēni individuāli izveido informatīvu plakātu, kas veicinātu bioloģisko atkritumu šķirošanu un atgādinātu par pamata principiem, kas jāņem vērā. Plakātu izveidei var izmantot dažādas mākslas tehnikas – zīmēšanu, līmēšanu, gleznošanu un citas. Radītais darbs ir jānogādā/jānosūta uz Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” Klientu apkalpošanas centru Rūdolfa Blaumaņa ielā 10 vai jāiesniedz elektroniski līdz 2. maijam.

Radošāko darbu autorus un konkursa uzvarētājus noteiks žūrija, ko veidos konkursa organizētāju pārstāvji. Trīs unikālāko darbu autori katrā vecuma kategorijā (1.–4. klases un 5.–9. klases) saņems aktīvās atpūtas un gardas balvas no konkursa atbalstītājiem, kā arī PSIA “JUMIS” specbalvas. Ar konkursa uzvarētājiem organizatori sazināsies pēc 5. maija, savukārt konkursa radošāko darbu autoru apbalvošanas pasākums* norisināsies 11. maijā Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” dārzu un parku atkritumu kompostēšanas laukumā “Kreiļi”. Informācija par konkursa uzvarētājiem tiks publicēta PSIA “JUMIS” tīmekļa vietnē un uzņēmuma “Facebook” lapā.

Konkursa nolikums. Ar personu datu apstrādes nosacījumiem iespējams iepazīties vides uzņēmuma tīmekļa vietnē. Konkursa laikā iegūtā kontaktinformācija tiks izmantota tikai un vienīgi saziņai par konkursa norisi un balvu saņemšanu. Konkursā iesūtītie darbi var tikt izmantoti akcijas organizētāju mārketinga un komunikācijas vajadzībām.

Plašāka informācija par Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” piedāvātajām atkritumu šķirošanas iespējām un pareizu šķirošanu www.jumis.lv.

* Pasākuma laikā var tikt veikta arī  fotografēšana un filmēšana, un iegūtie materiāli var tikt izmantoti pasākuma organizatoru mārketinga un komunikācijas nolūkos.

 

Informāciju sagatavoja:
AS “Eco Baltia”
Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Alise Zvaigzne


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi