×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-18
Noslēdzies Siguldas novada jauniešu iniciatīvu konkurss

Martā Siguldas novada jauniešiem bija iespēja piedalīties Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīva centra “Mērķis” rīkotajā projektu konkursā “Siguldas novada jauniešu iniciatīvu projektu konkurss”.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt jauniešu iniciatīvas, kas veicina Siguldas novada jauniešu iekļaušanos Siguldas novada pašvaldības, kultūras, sporta un izglītības procesos, sekmējot viņu fiziskās aktivitātes, vērtības un aktīvu līdzdalību. Projekta kopējais budžets ir 2000 eiro, vienam projektam var tikt piesaistīti līdz 500 eiro.

Jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” saņēma 12 jauniešu iniciatīvu projektu pieteikumus, no kuriem 11 tika nodoti žūrijas vērtēšanai. Šā gada projekta pieteikumus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājas vietnieks Kristaps Zaļais, Siguldas novada pašvaldības domes deputāte Ina Stupele, Siguldas Tehnoloģijas izglītības centra direktors Edgars Bajaruns, Izglītības pārvaldes speciāliste profesionālās ievirzes, interešu izglītības un pieaugušo izglītības jautājumos Sandra Ķirule, biedrības “Piedzīvojumu Garāža” valdes priekšsēdētāja Baiba Zalcmane un biedrības “r.a. Siltumnīca” projektu vadītāja Rita Lineja.

Visaugstāko žūrijas novērtējumu un finansējumu projekta īstenošanai saņēma:

  • “Drumstalas no Latvijas” – kultūras projekts par Anšlava Eglīša dzīvi, kurā jaunieši mācīsies, kā attēlot populāra cilvēka dzīvi teātra izrādē;
  • Jauniešu Eko festivāls “Seko Zaļi Pa Pēdām” – projekta mērķis veicināt jauniešu izpratni un sniegt zināšanas par dabai draudzīgu dzīvesveidu;
  • “SAVA TELPA” – pašu spēkiem izremontēta, iekārtota (kopā ar iedzīvotāju atbalstu) sava telpa Lēdurgas jauniešiem;
  • “Allažu štābiņš” – Allažu bērnu un jauniešu telpas labiekārtošana.

Apsveicam uzvarētājus un sakām lielu paldies visiem jauniešiem par piedalīšanos!

 

Informāciju sagatavoja:
jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” vadītāja
Gunita Strazdiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi