×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-18
Politiskajai partijai “Stabilitāte” aizliedz izmantot Siguldas novada preču zīmi “S!”

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa ir apstiprinājusi 11. aprīlī noslēgto izlīgumu strīdā starp Siguldas novada pašvaldību un politisko partiju “Stabilitātei”, kas paredz, ka politiskais spēks savas darbības laikā pārtrauks izmantot Siguldas novada lietoto preču zīmi “S!”.

Izlīgums paredz, ka partija pilnībā pārtrauks izplatīt un lietot informatīvos materiālus, kuros redzams “S!”, tāpat arī pārtrauks lietot šo preču zīmi reklāmās, partijas biroja darbā, uz suvenīriem un aksesuāriem, tostarp gan drukātajos, gan elektroniskajos medijos. Partija piekritusi neizmantot “S!” kā politiskās partijas nosaukuma saīsinājumu vai apzīmējumu.

Jau ziņots, ka simboliku pašvaldība lieto jau vairāk nekā 12 gadus, kas šobrīd ir reģistrēta arī kā preču zīme. Simbolika atpazīstama daudziem Latvijas iedzīvotājiem, kā arī tūristiem, tādēļ pašvaldība iestājās par tiesībām būt vienīgajam šīs preču zīmes lietotājam Latvijā, lai neradītu maldinošas asociācijas ar pašvaldības vērtībām.

Pašvaldība zīmes grafisko elementu “S!” lieto atsevišķi un kopā ar saukli “S!gulda aizrauj”, izmantojot to ne tikai kā atpazīstamības simbolu, bet arī iedzīvotāju un vietējo uzņēmēju atbalsta programmās. Tāpat tā ir daļa no Siguldas novada simbolikas, kas apstiprināta arī pašvaldības saistošajos noteikumos.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi