×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-19
Siguldas novads – ģimenei draudzīgākā pašvaldība Rīgas plānošanas reģionā

Siguldas novada pašvaldība konkursā “Ģimenei draudzīga pašvaldība” ieguvusi nomināciju “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” Rīgas plānošanas reģionā un naudas balvu 20 tūkstošu eiro apmērā, lai īstenotu kādu ģimenēm draudzīgu iniciatīvu.

Konkursa rezultāts apliecina, ka Siguldas novads ir vieta, kur augt, mācīties un dzīvot, neaizmirstot par kvalitatīvas atpūtas un izklaides iespējām. Novads sniedz iespēju gūt plašu izglītības iestāžu piedāvājumu, brīvā laika pavadīšanas iespējas, ko nodrošina pieejamā kultūras un sporta infrastruktūra, kā arī dabas un zaļo zonu teritoriju tuvums. Novadā izveidotā daudzbērnu ģimeņu atbalsta programma, kā arī Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu programma un daudzveidīgs, kvalitatīvs pakalpojumu klāsts visām paaudzēm stiprina novadnieku labbūtību un vēlmi dzīvot šeit. Ik gadu norit darbs, lai veicinātu un pilnveidotu ģimenēm draudzīgu vidi, paplašinot vai uzlabojot esošo infrastruktūru, pakalpojumus un atbalsta programmas, uzklausot iedzīvotāju iniciatīvas.

Konkursa vērtēšanā iesaistījās iedzīvotāji un vērtēšanas komisija, pirms klātienes vizītes iepazīstoties ar datiem par iedzīvotājiem pieejamajiem pakalpojumiem ģimeņu atbalstam. Pašvaldība ir gandarīta, saņemot iedzīvotāju apliecinājumus, vērtējot Siguldas novadu kā ģimenēm draudzīgu vietu. Pašvaldība izsaka pateicību ikvienam, kurš novērtē pašvaldības darbu, un sniegtos pakalpojumus iedzīvotājiem. Pateicamies arī par ierosinājumiem un norādēm, ko nepieciešams uzlabot, lai Siguldas novads kļūtu par vēl labāku vietu ģimenēm!

Drīzumā sabiedrība tiks informēta par iespēju paust viedokli par iegūtās balvas izlietojumu kāda ģimenei draudzīga projekta īstenošanai. 

Konkursa “Ģimenei draudzīga pašvaldība 2022” balvu radījusi Siguldas novada biedrība “Cerību spārni”. Konkursu organizē Sabiedrības integrācijas fonds.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi