×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-21
Par siltumapgādes un ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu izmaiņām

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) izvērtējusi un pieņēmusi lēmumus par pakalpojumu tarifu izmaiņām Mālpils un Inčukalna pagastā.

Ūdenssaimniecības un siltumapgādes tarifs Mālpils pagastā

Atgādinām, ka jau no šā gada 1. aprīļa SIA “Norma K” Mālpils pagasta ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifs ir 1,41 EUR/m3 bez PVN, kas ir par 13,5% mazāk nekā iepriekš, un kanalizācijas pakalpojumu tarifs 1,47 EUR/m3 bez PVN, kas ir par 10,91% mazāk kā iepriekšējais tarifs. 

SIA “Norma K” informē, ka Mālpils pagastā siltumapgādes pakalpojuma tarifs no 1. maija paaugstināsies no 105,81 eiro/MWh (šobrīd spēkā esošais tarifs) uz 106,73 eiro/MWh bez PVN, kas ir par 0,93 centiem jeb 0,87% vairāk. 

Siltumapgādes un ūdenssaimniecības pakalpojuma tarifs Inčukalna pagastā

Inčukalna pagastā SIA “Vangažu Namsaimnieks” siltumapgādes pakalpojuma tarifs no 1. maija paliks nemainīgs – 119,07 eiro/MWh bez PVN. 

Inčukalna pagastā līdz šim tiek piemēroti 2013. gadā SPRK apstiprinātie ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifi – ūdensapgādes pakalpojumu tarifs 1,10 eiro/m³ bez PVN un kanalizācijas pakalpojumu tarifs 1,11 eiro/m³ bez PVN. No 1. maija Inčukalna pagastā PSIA “Vangažu avots” ūdensapgādes pakalpojumu tarifs būs 1,66 eiro  (palielinājums par 0,56 eiro bez PVN jeb 33,73%), bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs  būs 2,50 eiro (palielinājums par 1,39 eiro bez PVN jeb 55,60%). Ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu pārskatīšana saistīta ar ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas izmaksu izmaiņām, ņemot vērā elektroenerģijas, degvielas, materiālu, pamatlīdzekļu uzturēšanas izmaksu pieaugumu un citu izmaksu un apjomu izmaiņas. Informējam, ka pēdējos gados komersants ir realizējis četrus Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētus projektus Inčukalna pagasta Inčukalna un Gaujas ciemā. Papildus ERAF projektiem ar Valsts kases izsniegto aizdevumu finansējumu 2020. gadā pabeigts realizēt projektus “Centralizētās notekūdeņu savākšanas sistēmas ierīkošana Inčukalnā” un “Centralizētās kanalizācijas sistēmas izveidošana Inčukalnā, rajonā aiz dzelzceļa”, kā arī 2019. gadā Gaujas ciemā tika renovētas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, savukārt Inčukalnā 2021. gadā ierīkotas jaunas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.

Vēršam uzmanību, ka no 1. maija visā valstī vairs nebūs spēkā valsts noteiktais atbalsts centralizētās siltumenerģijas pakalpojumu maksas kompensācijai.

Informācija par ūdensapgādes un kanalizācijas tarifiem Siguldā, Siguldas, Mores un Allažu pagastā pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi