×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-24
Aizvadīts pēdējais šīs sezonas pasākumu cikls ģimenēm “Kultūr’Kūlenis”

Pasākumu cikls “Kultūr’Kūlenis jeb KuKū” šajā sezonā tapis, lai rādītu ceļu kultūrā un sniegtu citu līdz šim neizmantotu kultūras pieredzi dažāda vecuma iedzīvotājiem.

Pasākumu cikla četros notikumos rādījām un popularizējām jaunus un jau zināmus piedāvājumus kultūrā, izmantojot dažādas pasākuma formas – izrādes, neparastas tikšanās, meistarklases, filmu seansus, priekšlasījumus un demonstrējumus, aicinot līdzdarboties.

Šoreiz pasākumu programma tika veidota, balstoties uz esošo piedāvājumu kultūras centrā “Siguldas devons” – Kristiāna Brektes un Modra Svilāna izstādi “Troksnis”. Izvēlēta tēma bija saistīta ar kustību un ritmu. Pasākuma ietvaros notika ekskursija pa izstādi kopā ar māksliniekiem, dejas performance un kustību meistarklase, radošā darbnīca ar māksliniekiem Krisitanu Brekti un Augusti Petri, Arta Oruba bungu solo koncerts. Tā kā sestdiena, 22. aprīlis, bija talkas diena, tad arī pasākuma ietvaros talkojām.

Ikviens pasākuma dalībnieks “Ideju talkā” varēja dāvāt arī savu ideju nākamajiem ģimeņu cikla pasākumiem, kutus atsāksim jau septembrī.

Paldies Ekonomikas un kultūras augstskolas Kultūras vadības 2. kursa studentiem, horeogrāfei Alisei Putniņai un NMV Rīgas Baleta skolas meitenēm, māksliniekam Kristiānam Brektem un Augustei Petrei un bungu virtuozam Artis Orubs par svētkiem kultūras centrā “Siguldas devons”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi