×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-24
Pulcējot dalībniekus no malu malām, noticis ikgadējais Siguldas akvatlons

Jau par tradīciju kluvušais Siguldas akvatlons, kas šogad bija arī Latvijas čempionāts, pulcēja kuplu dalībnieku skaitu gan no Latvijas malu malām, gan no tuvējām ārzemēm. Kā katru gadu viskuplāko dalībnieku skaitu no Daugavpils atveda Anatolijs Ļevša un Māris Viļkins no Olaines Sporta centra, arī pašmāju Siguldas Sporta skolas mazie audzēkņi 22. aprīlī nepalika mājās, bet devās uz Siguldas Sporta centru, lai spēkotos akvatlona distancē, peldēšanas un skriešanas summā.

Akvatlona pirmā daļa norisinājās Siguldas Sporta centra baseinā, kur dalībnieki veica savus peldējumus. Spraigos peldējumos savu meistarību demostrēja ne tikai jaunieši, sākot ar deviņu gadīgo bērnu grupām, bet arī cilvēki cienījamā vecumā pat virs 70 gadiem. Vēlāk turpat Siguldas Sporta centra stadionā notika skrējieni, kur izšķīrās medaļu likteņi.

Sievietēm nekādas cerības konkurentēm neatstāja NBS Triatlona komandas pārstāve Baiba Medne, kas 400 metru peldējumā un 3 kilometru skriešanas summā uzrādīja pārliecinoši ātrāko laiku. Otrā vietā ierindojās 17 gadīgā Beāte Bula no Triatlona akadēmijas, kura gandrīz par minūtu summā apsteidza 19 gadīgo “Energy Racing Team” pārstāvi Elzu Šipkovu.

Vīriem, tādā pat distancē, cīņa izvērtās spraigāka, kaut arī Artūrs Liepa (TRI KAN) jau peldēšanā demonstrēja savu dominanci un skrējienā bija pārliecinošā vadībā, pēdējos apļos uzrāvienu veica DTC “Jaunība” pārstāvis Artjoms Gajevskis, un tikai nedaudz pietrūka, lai panāktu Artūru finiša taisnē. Abi puiši šobrīd ir Latvijas vadošie triatlonisti, ar reālām iespējām pacīnīties par ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm. Par trešo vietu arī izvērtās sīva cīņa starp Franci Danielu Veģeri (Baltijas Triatlona klubs) un Nilu Kravali 17 gadīgo grupā (TRIRUNPRO), kur sīvā cīņā ar dažu sekundes desmitdaļu starpību skrējienā ātrāks bija Francis, kas viņam deva trešo vietu absolūtajā vērtējumā, bet Nilam pirmo pozīciju M-17 grupā (ceturtā vieta absolūtajā vērtējumā).

Citās grupās uzvarēja Manu Treiguts (Energy Racing Team) , Elizaveta Dembrovska (Olaines SC), Damirs Barkevičs (DTC “Jaunība”), Marta Gustiņa (Triatlona Akadēmija), Valts Skujiņš (Triatlona Akadēmija), Poļina Pavlova (SSS), Evers Pikšēns (Piramida triathlon club), Elīza Gustiņa (Triatlona Akadēmija), Nils Kravalis (TRIRUNPRO), Beate Bula (Triatlona akadēmija), Iļja Dorošonoks (DTC “Jaunība”), Elza Šipkova (Energy Racing Team), Igors Gucanovičs (Triatlona Akadēmija), Ilze Sniega (TRIRUNPRO), Māris Liepa (TRI KAN), Antra Roga (RWA), Edgars Ozoliņš (Piramida triathlon club), Vizbulīte Rukkalne (Ragana), Vilis Mednis (Smiltene).Tautas klasē uzvarēja Kristiana Klestrova un Venjamins Mironovs (LTF).

Šoreiz apbalvošana norisinājās mākslu skolā “Baltais flīģelis”, kur dalībniekus gaidīja ne tikai sponsoru sarūpētās balvas, bet arī triatlona saimes talantīgie dalībnieki ar muzikāliem priekšnesumiem. Noslēgumā dalībnieki vienojās kopējā dziesmā.

Sacensību organizatori izsaka pateicību Siguldas novada pašvaldībai, Siguldas Sporta centram, Latvijas Triatlona federācijai dalībniekiem, sponsoriem, organizātoriem un labajam laikam, un tiekamies nākamgad nu jau septītajās Siguldas akvatlona sacensībās.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi