×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-02
Siguldas 1. pamatskolas skolēni piedalās “Erasmus+” projekta vizītē Polijā

Deviņi Siguldas 1. pamatskolas skolēni un divas skolotājas no 23. līdz 28. aprīlim devās “Erasmus+” projekta “CLOUDLET – Let’s meet in the clouds!” mobilitātes vizītē uz Polijas pilsētu Čenstohovu.

“Erasmus+” projektā piedalās skolas no Spānijas, Polijas, Horvātijas un Latvijas. Katra valsts projektā ir atbildīga par noteiktu mācību jomu. Šoreiz Polijā visas aktivitātes tika organizētas saistībā ar mākslu un kultūru, jo tieši par šo jomu ir atbildīga Čenstohovas 7.pamatskola no Polijas. Tikšanās laikā skolēni piedalījās radošās mākslas, mūzikas, dejas un teātra darbnīcās, saskatīja mākslu dabā, piedaloties fotogrāfiju konkursā, tikās ar ievērojamu Polijas mākslinieku Tomašu Sentovski, kā arī viesojās modernā Mākslas vidusskolā Čenstohovā.

Mācību ekskursijas tika organizētas uz Polijas seno galvaspilsētu Krakovu, Veļičkas sāls raktuvēm, kā arī uz Varšavas vecpilsētu.

Maijā Spānijas pilsētā Bilbao notiks projekta noslēguma vizīte.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1. pamatskolas direktora vietniece
Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi