×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-03
Pašvaldības policija organizē mācības ar Valsts vides dienestu

Siguldas novada Pašvaldības policija (turpmāk – Pašvaldības policija), turpinot labo sadarbību ar Valsts vides dienestu, 27. aprīlī organizēja un nodrošināja profesionālās mācībās par zivju un ūdens dzīvnieku resursu aizsardzību un saglabāšanu, kā arī zvejas un makšķerēšanas kontroles pasākumu īstenošanu. Profesionālās mācības vadīja Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālās vides pārvaldes Zvejas kontroles daļas speciālisti.

Mācību laikā Pašvaldības policisti pilnveidoja savas teorētiskās un praktiskās zināšanas par makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību rīku atbilstību normatīvo aktu prasībām. Mācību ietvarā, tika apsekota Gaujas upe un tās pietekas, kā arī praktiski tika pārbaudīti vairāki makšķernieki, tostarp identificējot makšķerēšanas jomas pārkāpumus.

Pašvaldības policija informē, ka pirms došanās makšķerēt ir būtiski iepazīties un izpildīt ar “copes lietām” saistītās prasības, ar kurām vienkārši un ērti var iepazīties instalējot savā viedtālrunī mobilo aplikāciju “Mana cope.lv” vai tīmekļa vietnē https://www.manacope.lv/  un https://www.makskeresanaskarte.lv/.

Pašvaldības policija atgādina, ka Siguldas novada Gaujas, Braslas un Sudas upē ir jāievēro licencētās makšķerēšanas un zvejas prasības, ar kurām var iepazīties Siguldas novada pašvaldības domes 2022. gada 15. decembra saistošajos noteikumos Nr. 62 “Par lašveidīgo zivju licencēto makšķerēšanu Gaujā un Braslā”. Pašvaldības policija aicina makšķerēšanas entuziastus būt atbildīgiem pret zivju resursu saglabāšanu, kā arī rūpēties par savu drošību atpūtā pie ūdens!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi