×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-02-08
„Zelta nūju” izcīna „ Dienvidu parks”

Sestdien, 6. februārī Siguldā uz Jaunās pils dīķa norisinājās šogad jau otrais amatieru hokeja turnīrs „Zelta nūja”.  Pasākums pulcēja 11 komandas ne tikai no Siguldas, bet arī no Mores, Līgatnes, Mālpils, Tīnūžiem un pat Smiltenes puses.

Neskatoties uz bargajiem laika apstākļiem, turnīrs norisinājās līdz pat nakts melnumam, kad  sīvā cīniņā ar vairākām „bulīšu” sērijām pirmo vietu un balvu „Zelta nūja”  izcīnīja siguldiešu  komanda „Dienvidu parks”,  aiz sevis otrajā vietā atstājot vēl vienu siguldiešu komandu „Gliemeži” , bet trešo vietu izcīnīja „Tīnuži” no Tīnūžiem. Uzvarētāji ieguva eksotiskas pārsteiguma balvas no „Coral Latvia”.  

Turnīra spēles norisinājās trīs kārtās un līdz pat trešās kārtas beidzamajai spēlei  īsti nebija skaidrs, kuras komandas dosies mājas jau pēc pirmajām „ play off” izspēlēm. Pirmie laukumu pameta „Rauši”, tad sekoja „More”  un „Bebri”, pēc tam viņām pievienojās „Pingvīni”, „Līgatnes Lauvas”, „Mālpils Vilki”. Noslēgumā padevās komandas „VH” un „Enkuri”.  Spēles bija gana spraigas, par ko liecina spēļu rezultāti starp komandām -  gan 0:11, gan 1:2, gan arī vairākas „bulīšu” izspēles.

Spēles organizatori pateicas visiem dalībniekiem par izturību un atsaucību, kā arī par izpratni, jo ne visas lietas tik īsā perioda bija iespējams noorganizēt uz „ 10”. Tāpat kā spēlētāji, arī organizatori ir tikai amatieri šajā jomā, tāpēc īpašs prieks par izpratni un arī par Jūsu ierosinājumiem un ieteikumiem.

Īpašu paldies „ Zelta nūja” hokeja turnīra organizatori izsaka Siguldas novada domei, SIA „Saltavots” darbiniekiem un turnīra ģenerālsponsoram - daivinga centram „Coral Latvia”.

Pasākuma oranizatori:
Arkādijs Krasnojarskis – pasākuma galvenais organizators;
Ilona Dzerkale un komanda „Bebri”  - atbildīgie par pasākuma tehnisko norisi;
Baiba Vītola – informatīvais atbalsts;
Aigars Ventiņš – hokeja laukuma apsaimniekotājs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Jānis
- 2010-02-08 17:40

Nākamais turnīrs, kuru organizēs pirmā turnīra, kas notika 17. javārī, organizatori (Vēja Radītie) notiks 20. februārī.

Būs daudz dažādu jaunumi un uzlabojumu. Piemēram: spēles norisināsies uz 2 laukumiem, spēles laikā būs arī tiesneši, nodrošināsim arī ar telti, kur sasildīties starpspēļu periodā, būs arī sekretariāts, lai visiem būtu pieejama informācija par spēļu rezultātiem, izspēļu kārtībām u.t.t. Protams, mūzika, jautri spēļu komentētāji, sportiska atmosfēra.

Juris
- 2010-02-08 15:19

Īstenībā grupu sadale nebija godiga !
Mēs ar Līgatnes Lauvām spelejamm grupa ar Tinuziemm un Gliemeziem, bet vini dabuja 2. , 3. vietu un uzvaras nebija tik parliecinnossas tapec zaudejam 1/4 finala ~!
Nākamais turnirs ir 20., 21. februārī ?

Pasākumi